14 augusti 2011

Udda bestick

När jag köpte soffan hittade jag också ett knippe udda bestick för 30 kr. Dottern hittade en cykelkorg för 2 kr men totalt betalade vi en femma för allt :)


En liten plockgaffel med vinrött skaft, en fruktkniv (får nog bli smörkniv), ännu en plockgaffel och två kaffeskedar, den till höger heter Inga. Alla bestick kommer, vad jag vet, från Nilsjohan.

5 kommentarer:

 1. vilket fynd! snygga bestick. :)

  SvaraRadera
 2. Lagom mycket pengar....;) Skeden längst ut till höger har jag också en del av. De är läckra tycker jag. Men du... Soffan var ju outstanding! Dösnygg. Fast jag gillar ju sitsen som den är såklart;)

  SvaraRadera
 3. Det stämmer att skeden till höger är från Nilsjohan. Jag har likadana. De övriga är inte Nilsjohanbestick. Det syns på fästningen mellan blad och skaft. Jag har även dessa och det står bara Rostfritt stål på dem. På lilla skeden står det Nilsjohan.

  SvaraRadera
 4. Maine: Ja för en femma var det ett riktigt fynd :)

  Helena: Jag har båda sorterna kaffeskedar sedan tidigare så det var bra art kompletera :) Soffan är fin med blå sits också :) Får se om vi behåller den så.

  Annette Q: Jo att Inga är Nilsjohan vet jag, jag har dem också sedan tidigare men det står bara Crom Sweden på den. Kniven på bilden är också Nilsjohan för det står på bladet och eftersom de två gafflarna ser likadana ut så tar jag för givet att de också är Nilsjohan men det är ju inte 100. På dem står det Rostfr. Stål Sweden precis som det står under Nilsjohan på kniven. Den lite större kaffeskeden är kanske inte Nilsjohan, den är märkt rostfritt stål.

  SvaraRadera
 5. Inga-skedar har jag också några stycken av, tycker att de passar perfekt som glöggskedar. :)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!