10 augusti 2011

Burgundia lampa


Jag har några saker som jag köpt men aldrig visat er. Bl.a. den här fina lampfoten från danska Søholm som jag fick köpa från Retro-Tokiga Helena. Den är i samma serie, Burgundia, som vasen till vänster som jag köpt på loppis. Läs mer om Burgundia här. Nu återstår bara att hitta en passande lampskärm. Suck!

9 kommentarer:

 1. Jättefin lampfot! Men jag håller med var har alla snygga lampskärmar tagit vägen?

  SvaraRadera
 2. Kul att lampfoten hamnade hos rätt person. Lampskärmar är svårt. Jag använde en ganska enkel beige..., men var inte helt nöjd. Tänker att foten är så fin så att man inte kan ha något som "tar över" alltför mycket!

  SvaraRadera
 3. Jag tror på en sån beigeaktig tygskärm med veck, tidsenlig, men de är ganska svåra att få tag på. Jag har en som är för stor för denna lampa, den väntar på en passande lampfot av större format! Din nya lampfot är i alla snygg!

  SvaraRadera
 4. Galet snygg serie! Men jag känner igen problemet med lampskärmar. Jag gav upp och köpte nytillverkade skärmar till mina två lampfötter från Rörstrand, det får duga tills vidare i alla fall...

  SvaraRadera
 5. Vadå Snygg!!! Båda är ju ljuvliga. Skärmar är som sagt svårt men jag tycker att du ska ha antingen en låg vid eller en hög smal. Enfärgat tyg så att de inte tar bort fokus från lampfoten.

  SvaraRadera
 6. Mycket läcker. Tycker också det är svårt att hitta lampskärmar till alla dessa vackra lampfötter som går att få tag i.

  SvaraRadera
 7. Jag ser framför mej en naturvit lite avsmalnande veckad tygskärm...Hoppas du hittar vad du söker till din fina lampa !

  SvaraRadera
 8. det ska väl vara en rätt toppig beige skärm till den? en hög smal toppig? jag har en del sådana. är du intresserad så kan jag mäta de jag har?

  SvaraRadera
 9. Alla: Tack för kommentarer och tips! Det är alltid svårt att hitta snygga tidsenliga skärmar. Många verkar vara inne på en beige skärm men jag har lite beigefobi! En naturvit skulle vara ok. Har även varit lite inne på att tapetsera en skärm men vi får se. Jag ska först hitta en bra form och storlek. Vid låg eller smal hög är frågan? Jag får testa mig fram!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!