15 augusti 2011

Renovering av trädgårdsmöbler del 11

Jag har nog inte riktigt visat hur fin vår turkosa utemöbel blev! Den är nu helt färdig och vi njuter av morgonkaffet där så ofta vi kan.Förra våren tog vi bort en hemsk häck och gjorde istället en rabatt mot grannens carport. Den turkosa möbeln passar oförskämt bra ihop med alla rosa och gula blommor tycker jag!


I höstas la vi marksten på hela infarten och uteplatsen framför köksfönstret. Där har vi sol från tidig morgon och ungefär fram till lunch.


Mer retrogrejer än trädgårdsmöbeln blir det nog inte ute. En järntrapp från 50-talet skulle se något malplacerad ut i vårt kedjehusområde från 1973 ;)

Vad som blev av vårt röda uteprojekt ska jag visa imorgon!

10 kommentarer:

 1. WOW, så fint. Kul att det vågas med turkost. Jätteläckert!

  SvaraRadera
 2. hur fint som helst! :) gillar verkligen den turkosa färgen!

  SvaraRadera
 3. Slutresultatet blev verkligen bra, grattis till fina möbler!

  SvaraRadera
 4. så himla snygg färg ni valde! betyg fem av fem, skitsnyggt!

  trevligt att du gillade pinnsoffan. det gjorde inte den som ställt ut den till grovsoporna här ute på gården. men JAG gjorde, och räddade den i december förra året. jag fick borsta av någon decimeter snö bara, men sen bar jag in den och har varit väldigt förtjust i den sen dess. :)

  SvaraRadera
 5. Tack allihop!

  Allt det gamla goda: Din soffa var verkligen ett fynd!!!

  SvaraRadera
 6. Helt perfekt färg, hade det inte varit för att jag ändå inte skulle få plats med en sådan möbelgrupp på balkongen så hade jag klöst ögonen ur mig av avundsjuka! ;)

  SvaraRadera
 7. Trillivippa: Då var det ju tur att din balkong inte är större ;) Tack iaf! Jag är grymt nöjd med färgen. Är glad att vi vågade måla en lite mer ovanlig färg :)

  SvaraRadera
 8. Verkligen jättesnyggt! Vilken typ av färg har ni använt er av?

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!