29 juli 2013

Finbesök, snart en tradition

I fredags, dagen efter vår hemkomst från Graninge, kom Porslinsbloggen-Benny på besök till oss i Holmsund. Mikael och Andreas, två lokala retrovänner, kom också hit. För andra året i rad har vi haft fikaträff här hemma när Benny varit i sina hemtrakter så det börjar nästan bli tradition. Den här gången blev det en snabbt ihopsvängd kardemummakaka med grädde och nyplockade hallon samt kaffe i nya Arabiakopparna. Dessvärre glömde jag fota när vi fikade. Efter fika och massa snack, mest om loppisfynd, hämtade Benny in grejer han hade med sig och vi hade loppis i köket!

Här ser ni Benny kika upp ur en banankartong :) Mikael kollar in sortimentet.

Filten jag köpt till Micke på Graninge bruk tidigare i sommar hamnade äntligen hos rätt ägare.

Benny hade, förutom egna grejer han sålde, också med sig två grejer jag köpt av Form55-Jan. En stor City-kruka, den störst i en serie av fyra, och ett par otroligt snygga danska salladsbestick! Nu saknar jag bara nr. 2 av City-krukorna för att ha alla storlekar.

Till mig hade Benny med en grej som ska bli en julklapp (den visar jag av förklarliga skäl inte) och ett mörkgrönt tefat till Geflekoppen Dill. Ytterligare ett sånt fat efterlyses om någon har. Ur banankartongerna lade jag också beslag på de två höga träljusstakarna och de två mörkt blålila vaserna från Sea.

Loppis hemma på köksbordet är verkligen skoj :)

3 kommentarer:

 1. Hehehe... Mitt på bordet står en 50-talsgryta med prickar på, den kommer via mig!!!

  Vi älskar omfördelning av resurs ;-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, och om jag gissar rätt så finns den nu till försäljning hos Micke på Pryl1900 :)

   Radera
 2. Detdär ser ju verkligen mysigt ut =), Seavaserna är såå snygga!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!