06 januari 2013

Julklappar

God fortsättning! Hoppas julen varit till belåtenhet. Jag och stora delar av familjen drabbades av magsjuka så julen blev inte lika fylld av godis, mat och kramar som den vanligtvis är men nu har vi hämtat oss och det är dags att visa vad tomten hade i säcken!


Mattias hade som vanligt lyckats bra med retroklapparna! Kökshandduken kommer från Koloni Stockholm och heter Alva. Den är nytillverkad men rosorna har stor retrokänsla.
Den lilla omärkta krukan med grå dekor hittade Mattias på Myrorna. Jag har tidigare sett den med grön och blå dekor men aldrig i grått.
Skålen är en efterlängtad jordnötsskål i serien Isi från Gullaskruf. Den verkar vara rellativt ovanlig och svår att få tag på.


Tillsammans med skålen fick jag fyra glöggmuggar/punchmuggar som vid första anblick ser ut att vara Isi men när man tittar närmare ser man skillnader i både mönster och kvallité. De har inte heller den där tyngden i botten som Isi har men vad gör väl det? De passar ändå utmärkt ihop med skålen om man väljer att ha mandel och russin i den.Pluntan och de sex cocktailbrickorna är Isi och de köpte Mattias från Benny med Porslinsbloggen.

Mer julklappar och även födelsedagspresenter kommer jag att visa inom snar framtid.

5 kommentarer:

 1. Vilka fina julk´lappar du har fått, du måste ha varit jättesnäll =). God fortsättning på det nya året!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina julklappar du har fått!

  SvaraRadera
 3. ISI är en toppenserie som inte går av för hackor :-) Jag var själv och sniffade på muggarna men köpte lilla grogglaset istället :-) Tyvärr så klantade jag till mig och lyckades tappa ett 6,6x8cm glas i golvet i samband med min flytt!!!! Så har någon ett extra, hör av er :-D

  SvaraRadera
 4. God fortsättning! Jag har den krukan i gult och grått.

  SvaraRadera
 5. God fortsättning! Julen 2011 köpte jag också en del ISI av just Benny. Han är bra på att dela med sig av kunskap och fynd!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!