10 januari 2013

Isi

I det stora paketet med mycket bubbelplast, som Mattias också gav mig på min födelsedag, gömde sig 16 delar Isi från Gullaskruf. Samlingen är nu betydligt större än den var innan jul och födelsedag.


De fyra stora glasen nedan (grogglas?), sex cocktailglas och sex snapsglas låg i mitt paket. Som present till sig själv hade Mattias köpt de fyra whiskyglasen nedan.


Tillsammans med ishinkarna och glasen som jag hade sedan tidigare och pluntan, cocktailbrickorna (inte med på bild) och jordnötskålen jag fick i julklapp är samlingen nu ganska stor och väldigt användbar!En shaker skulle göra sig bra på hyllan, jag måste nog skaffa mig en sådan vid tillfälle.

10 kommentarer:

 1. Fin samling! Jag hade ju tyvärr ingen extra shaker, men jag får hålla ögonen öppna. De brukar ofta ha någon lite skada på proppen, i alla fall alla jag hittat. Tror jag sålde min dubblett till någon i bloggargänget för nåt år sen. Du saknar även en mixer, den lägre karaffen, den brukar man inte se så ofta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja en mixer vore också fint. Jag får hålla ögonen öppna och gör gärna det du också :)

   Radera
 2. Om grogglaset är 15cm högt är det största glaset i serien. Visserligen är stoooora Whiskyglaset en bjässe, 9x9cm är måtten :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja 15 cm verkar stämma bra. 9x9 är verkligen ett saftigt whiskyglas! :) Finns det två storlekar eller fler?

   Radera
  2. Två storlekar på whiskyglas, 11 storlekar på glas totalt :-)

   Jag har inga stora whiskyglas, såna + en jordnötsskål är det jag främst letar efter!

   Radera
  3. Det finns en del att leta efter :) Bara jag slipper fler ishinkar så ;) Vi har två extra på lager.

   Radera
  4. Tyvärr så slog jag sönder ett litet Whiskyglas i flytten (den enda olyckan). Delvis med Herr Movarps hjälp så börjar jag få riktigt mycket med ISI i skåpet :-) Härliga glas!!! Jag trånar dock efter hans coasters........ och ett par till stora whiskyglas skulle inte jag heller tacka nej till!

   Radera
  5. Åhhhh så tråkigt när det går sönder något! Hans coasters är riktigt fina. Måste vara väldigt ovanliga!

   Radera
 3. Hur många delar ska du komplettera med? Enkla och fina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det får vi se :) Shaker och mixer vore kul och även fler modeller av glas om jag ramlar över dem. Jag behöver nog inga fler cocktailglas iaf, jag har 12 st av dem :)

   Radera

Skriv gärna en kommenter!