15 februari 2012

Nya kattögon?

När jag satt och väntade på att få komma in till optikern idag bläddrade jag i en bok som handlade om glasögon genom olika tidsepoker. Vad boken hette vet jag inte för innan jag hann kolla så var det min tur att komma in.

Nya bågar ska jag ha men ännu har jag inte bestämt hur de ska se ut. 50-talsinspirerade vore så klart häftigt! Inte fullt lika vågade som dessa kanske men antydan till cat eyes vore ju häftigt. Nu återstår bara att hitta ett par som passar mitt lilla ansikte. Om jag lyckas så återkommer jag :)

5 kommentarer:

 1. Jag har köpt mina glasögonbågar billigt på auktion under några år. Lagt på mig ett litet lager... Bra att ha när man vill eller måste ha nya. De äldre är ju i bra kvalitet och jag har alltid fått beröm och skratt av mina optiker..

  SvaraRadera
 2. hittade ett par fantastiska solglasögon som var ett par riktiga cateyes i sköldpaddsmönstrad plast, på loppis.. men de var just alldeles för små, hade kanske passat dig! och tyvärr inte mig..

  SvaraRadera
 3. Åh. Brillor! Min far hade tidigare en optik och där hittade han gamla strassade femtiotalare. Ska försöka komma ihåg att fota dem någon gång när jag är där!

  SvaraRadera
 4. Jag har lagt på mig ett litet lager roliga loppisglasögon. Jag undrar vad det är för visst med glasögon som gör att jag inte kan låta bli att köpa när de har roliga bågar.
  Cateyes bågar är helt underbara.

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig blogg! Kommer kika förbi här titt som tätt och bli inspirerad :)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!