13 februari 2012

Hallen

Visar en bild från vår hall i väntan på tid och ork att visa det jag skrev om redan förra helgen, dvs vad jag fick med mig hem från mamma och pappa. Jag borde så klart ha fotat grejerna igår när det var strålande sol men då njöt vi istället i pulkabacken.

Hallen ser iaf ut så här just nu. En svärmorstunga står i en av krukorna jag fyndade förra helgen på Nolia. Ugglorna är nya från Lagerhaus och de lyser underbart på kvällarna. Årets upplaga av förskolefoton hänger ovanför byrån. Kobran är nytillverkad och ljudet i den är fruktansvärt dåligt, den byter vi nog till en gammal vid tillfälle. Stolen är fortfarande bara omklädd på framsidan. Jag är tyvärr expert på att göra saker till hälften! Mitt emot byrån finns två garderober och en av dörrarna klädde jag med tyg för si så där 2-3 år sedan. Jag insåg sedan att det var för trångt mellan dörrarna så de skulle inte gå att stänga om jag satte tyg på båda och vi har haft en tygklädd dörr sedan dess. Man blir hemmablind eller hur? ;) Nu har jag iaf beslutat att tyget ska bort och jag tänkte istället försöka mig på att tapetsera dörrarna. Fortsättning följer...

14 kommentarer:

 1. Jättesnygg hall, speciellt byrån. En sådan vill jag också ha!

  SvaraRadera
 2. Tänk den som ändå hade en sådan hall att komma hem till(avundsjuk)... Du skulle se min,med två hemska byråar i avlutad furu o runda, krusidulliga handtag. De är hemska!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oftast kommer jag hem till högar av barnens kläder på golvet, men när jag tagit mig förbi dem (städat upp dem!) och kommit lite längre in i hallen så är det fint :)

   Radera
 3. Å så fint! Jag har en liknande lampa och skärmar. Den är helt klart en av mina favotiter i hemmet.

  SvaraRadera
 4. Spegeln var snyggast, för jag har en likadan :) Kommer ihåg att jag hittade din blogg när jag letade efter bilder på sådana speglar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just ja, det har jag ju sett. Den är snygg :)

   Radera
 5. fint ska det vara! krukväxten har ståndsmässig placering i mycket läcker kruka!

  SvaraRadera
 6. oh my, so much beautiful things! I'll take everything ;)

  SvaraRadera
 7. Gillar verkligen din hall. Precis i min smak! Får jag låna din bild och lägga på min blogg (enbart inbjudna gäster)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart :) Vad roligt att du gillar hallen. Länka till min blogg när du publicerar bilden bara :)

   Radera
 8. Tack för alla snälla kommentarer :) Kul att ni gillar hallen!

  SvaraRadera
 9. Jättefint, gillar särskilt den vansinnigt snygga teakbyrån och golvlampan!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!