30 juni 2013

Långselefynd

Efter vårt besök på Graninge bruk, men före mataffären, stannade vi på loppisen i Långsele som har öppet alla dagar utom julafton...typ ;) Vi trodde aldrig att vi skulle komma därifrån för den mycket pratsamme äldre mannen, som tillsammans med två äldre damer skötte loppisen för dagen, berättade historier om både indiska amiraler, hur man svarvar i mässing och om bröllopsgåvobestick som smiter ut med soporna :) Loppisen har en prissättning som inte alltid känns ok men överskottet går till Långsele AIF och Graninge FF och vi bidrar gärna när vi hittar något bra.


Den här gången köpte vi mer än vanligt. Två snygga saftglas från England och tre okända brun/grå glas som är väldigt tunna och fina. Information om dessa välkomnas! Hittade också en ensam Thebe-matsked och en söt sänglampa med 70-talstyg till barnrummet, dock inte våra barns rum.
Det något skamfilade bordet som grejerna står på köptes också i Långsele. Lite (läs mycket) slipning och oljning så blir det säkert fint.


"Det var väldigt lång kö på Konsum" var vår ursäkt när vi, efter 2,5 timme, kom tillbaka till stugan där mamma och pappa varit barnvakt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommenter!