18 oktober 2011

En leverans till jobbet

Pappa kom just och lämnade en påse till mig på jobbet.

Men nä, han har inte varit på Bukowskis Market och shoppat. Påsen fick han med sig från S:t Olofs Antik i Graninge när han och mamma var ner till stugan i helgen. Ett trevligt avbrott i jobbet så här på morgonen. Nu är det bäst att jag jobbar vidare :) Nyfikna? Innehållet i påsen får ni se senare.

6 kommentarer:

 1. Klart man blir nyfiken på innehållet i påsen!
  Jag läste ditt förra inlägg om avsaknaden av kommentarer. Jag har en relativt nystartad blogg och har också märkt av det, att kommentarena inte är lika frekventa som i början. Har fundrat mycket på varför det är så, om bloggen är ointressant eller... Jag läser iallafall din blogg, den ligger i min blogglista, och den är en av de bästa, du har så varierande och intessanta inlägg. Så fortsätt som förut!

  SvaraRadera
 2. Ann-Charlotte: Jag avslöjar det nog imorgon ;)
  Jag tror inte det beror på att det någon av oss skriver är ointressant utan säkert, som många svarade på mitt inlägg, en kombination av Blogger-krångel och att det finns såååååå många bloggar att man inte hinner kommentera allas. Dina ord om min blogg värmer :) Jag har lagt din blogg i min favvolista nu. Brukar läsa den titt som tätt men den har visst undkommit min lista på nått sätt. Nu finns den iaf med så nu ska jag inte missa ett enda inlägg :)

  SvaraRadera
 3. Klart vi är nyfikna, visa visa! :)

  Jag kommenterar inte alls lika ofta som jag gjorde tidigare - och det beror på att jag inte kan kommentera från datorn på nya jobbet. Irriterande! Men när jag jobbar hemifrån försöker jag passa på. ;)

  SvaraRadera
 4. vad kan det vara.. inte en skärm till lampan väl? jag ska hämta dem i förrådet och mäta och fota imorgon så att du får veta om de passar eller inte.

  det där med kommentarer. jag upplever att man hela tiden måste ta och ge, kommenterar inte jag så kommer det inte så många kommentarer i min väg heller, jag känner att bloggrelationerna måste underhållas kontinuerligt, men det är ju så roligt! jag använder bloglovin och kommenterar nästan på alla nya inlägg, nästan varje dag. jag brukar ju kommentera hos dig, och de senaste månaderna syns dina kommentarer hos mig också! de är varmt välkomna. :)

  SvaraRadera
 5. Jag VET vad det är.
  Hoppas du fick ett bra pris.

  SvaraRadera
 6. Trillivippa: Nu har jag avslöjat innehållet :)

  Allt det gamla goda: Nä ingen lampskärm. Blir kul att se om någon av dina kan tänkas passa. Ang. kommentarer får man absolut ge för att ta! Jag gillar din blogg så hos dig kommenterar jag ofta. Tyvärr måste jag alltid använda telefonen så ibland är jag dålig på att lämna spår jag också och det straffar sig så klart.

  Kecke: Ja du vet du :) Priset var helt ok, betydligt bättre än det som stod under!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!