20 januari 2011

Födelsedagspresenter del 3 - Gott & blandat

Presenterna verkade aldrig ta slut! :)
Mamma och pappa kom med ett presentkort på Cervera som var ämnat till en förpackning Gense Focus de luxe-bestick, Folke Arströms klassiker från H55. När jag sedan öppnade ett paket från sambon hade han tänkt i samma banor :) När jag utnyttjat presentkortet har jag alltså åtta av vardera knivar, gafflar och skedar. En bra start!
.

.

.
Min huvudsakliga present fråm sambon kom som en total chock! Aldrig trodde jag att jag skulle bli ägare till en KitchenAid, den snyggaste köksmaskinen som världen skådat! Men nu är det just vad jag är!
.
Färgen heter candy apple red och är en jubileumsmodell som släppts i begränsad upplaga för att fira att det är 90 år sedan KitchenAid lanserade sin första köksmaskin.
.
Vinglasen på bilden är också en present. Jag fick inte mindre än 14 st rödvinsglas och 15 st vitvinsglas av släkt och familj. Det är Iittalas Essence av Alfredo Häberli från 2001. Nya men snygga för det :)
.
Ett mycket generöst presentkort på Graninge Bruk Antik kom från kusin Micke med familj. Det ska bli roligt att utnyttja till sommaren!
.
Miljoners tack för alla presenter!

12 kommentarer:

 1. Ojojoj vilka fina presenter! Jag fick en kartong Focus de luxe i julklapp och de är så snygga! Måste bara köpa till några teskedar också.
  Och jag är klart avundsjuk på din KitchenAid, så snygg!

  SvaraRadera
 2. Ojojoj vad du verkar vara en mycket omtyckt person! =) Kul med så mycket fina presenter. Var besticken nyproducerade?

  SvaraRadera
 3. Trillivippa: Ja de är kanonsnygga, bra att äta med och så gillar jag att man kan diska dem i maskin ;) Jag fick även ett presentkort på Cervera av min moster och jag funderar på att köpa efterrättsskedar eller salladsbestick och uppläggningsbestick för det...om de nu kan fixa fram det. Tror inte Cervera har det i sitt ordinarie sortiment.
  Jag ser fram emot att baka i min nya KitchenAid snart! Jag såg Leila bakar på TV igår och det ser ju så lätt ut med den ;)

  SvaraRadera
 4. Clinen: Jag har fått en stor bonusfamilj med min sambo och har en underbar och givmild egen släkt också :) Ja besticken är nyproducerade. Inte lika skoj som gamla kanske men för mig går det lika bra.

  SvaraRadera
 5. Hittade de dar shotglasen vi snackade om for ett tag sedan, de ar visst franska. http://cgi.ebay.co.uk/french-1950s-shot-glasses-/280618220188?pt=UK_Collectables_Vintage_RL&hash=item4156263a9c&x=40&y=8

  SvaraRadera
 6. Hoppsan, glomde ju att skriva grattis!
  Grattis! :)

  SvaraRadera
 7. Little Rascal: Tack för gratulation och nformation :) Synd att säljaren inte skickar utanför England, annars hade jag nog bjudit!

  SvaraRadera
 8. Läckert!! Mycket läckert. Hade gärna haft en sådan, men den är lite dyr ;)

  SvaraRadera
 9. Hoppsan.... Grattis nån dag för sent men jag ser att du hade en bra dag!!! Superfina presenter å köksassistenten är ju så läcker...

  SvaraRadera
 10. khina: Tack så mycket :)

  SvaraRadera
 11. Oj vad fin den är i rött! Jag fick en svart av min man i födelsedagspresent förra året - det kom också som en total överaskning. Besticken är jättefina - ett bra tips att önska sig av maken i år... :-)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!