19 januari 2011

Födelsedagspresenter del 2 - Nilsjohan

Efter min födelsedagsmiddag fick jag många paket, främst från min älskade sambo Mattias. Flera av dem innehöll Nilsjohan-bestick!
.

Sex plockgafflar i originalförpackning.
.

.
Tårtspaden (eller bakelsespade upplyser Herr Movarp) med det häftigaste namnet, Don Juan-spaden, också den i originalförpackning.
.
.
Osthyveln kom utan förpackning men är från Nilsjohan även den. Serien heter Singoalla och är designad av Adam Thylstrup. (Tack Herr Movarp)

6 kommentarer:

 1. Kanonfina! Jag hittade 6 st såna plockgafflar nyligen jag med, tyvärr utan förpackning, men man får väl leta!

  Den mittersta spaden Don Juan tror jag ska kallas bakelsespade, den är kortare än en normal tårtspade i alla fall. Jag har även en sån :-)

  Osthyveln tillhör serien Singoalla, design Adam Thylstrup, jag har matbestick i olika former till den serien, inkl en del originallådor som jag bytte till mig mot andra bestick!

  Härliga presenter!

  SvaraRadera
 2. Herr Movarp: Tack för info! Ja den är kort spaden så bakelsespade låter rimligt :) Originallådor är kul!

  SvaraRadera
 3. Sådana plockgafflar har jag också. Men precis som herr Movarp är mina utan kartong. Väldigt fina presenter! Gillar den där dessertspaden! =)

  SvaraRadera
 4. Clinen: Ja det är kanske inte så vanligt att man har sparat kartongen till den typen av bestick. Mamma har också likadana utan kartong. Men dte är superroligt med fina kartonger även om de tar mycket större plats att förvara!

  SvaraRadera
 5. Vilken trevlig blogg du har, den gillar jag. Har precis startat en webbutik där gammalt möter nytt, vad tycker du om den? www.antikbothnia.se

  SvaraRadera
 6. Anna-Bell: Jättefin webbutik! Det var väldigt längesen jag var på besök hos dig i Vännäs men det börjar bli dags snart! Om du får in några Gustavsberg Prisma G eller Prisma R koppar är jag väldigt intresserad! Har du haft såna i butiken någon gång?

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!