25 augusti 2010

Goda grannar

En kväll för någon vecka sedan kom grannen Åsa och knackade på dörren. Hon hade av en slump hittat till min blogg och tänkte att eftersom jag är intresserad av teak och gamla grejer så skulle jag få en present!
.
Salladsbesticken kom väldigt lägligt för jag har letat liknande på loppis men inte hittat några på hela sommaren! Lampan saknar armen som ska sitta fast på väggen men den kanske jag kan fixa på något sätt... Hon kom också med en söt liten barnkniv i rostfritt stål men den kom visst inte med på bild.
.


.
Tusen tack Åsa! :)

7 kommentarer:

 1. Vilken trevlig vän du har! Fina grejer!

  SvaraRadera
 2. Bra med goa grannar. Jag har såna salladsbestick, samt salladsbestick helt i teak. Jag har även en teaksalladsskål. Snyggt är det. Mina bestick, dom rostfria med teakhandtag, där har "gaffeln" tre "tänder" och ena kanten är slipad och vass nästan som en kniv.

  SvaraRadera
 3. Sådana lampor har jag sett lite här och var. Känns lite opraktiskt att ha något hängandes ut från väggen på det viset. Men man kan kanske hitta smartare lösningar. =)

  SvaraRadera
 4. Såna grannar skulle man haft! Gillade verkligen salladsbesticken!

  SvaraRadera
 5. Marie: Ja verkligen! :)

  Anna: Teakskål är också snyggt! Det finns en massa varianter på salladsbestick. Låter smart med en "knivsida" på salladsgaffeln :)

  Clinen: Ja men det är ju som en vikarm aå man kan vika in lampan mot väggen när man inte vill ha den hängandes ute. Smart att ha som läslampa vid soffan tex...

  UpsalaEkeby: Ja vi har härliga grannar :)

  SvaraRadera
 6. Ja, det var fina grejer och framför allt snälla och trevliga grannar!

  Teak är härligt kan man bara konstatera :-)

  SvaraRadera
 7. Så snygga de är,trevliga grannar.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!