17 augusti 2010

Ett fynd i Långsele

I Långsele finns en loppis som är öppen varje dag. Vi brukar bara kika in en gång på sommaren trots att vi gör nästan all vår mathandling i Långsele. Loppisen brukar vara dyr och sälja saker som tomma vinflaskor och tomma whiskeyrör för 20 kr. Jag har aldrig fyndat någonting där förut men jag bröt den dåliga trenden när jag hittade den här fina stringljusstaken på en 10-kronorshylla!
De här gamla ljusstakarna brukar ofta ha färgsläpp och skador men den här är näst intill felfri! Väl värd 10 kronor! Nu skulle jag bara vilja hitta en till lite lägre...någon som har en?
.

10 kommentarer:

 1. Åh, vilken underbar ljusstake! Själv har jag två stycken små som ser lite båtformade ut nästan istället för en blomma. De har alltså bara den ena skålformade lila delen. (Nu rörde jag nog ihop det för dig. haha) Mina är för små julgransljus. Är denna för stora ljus?

  SvaraRadera
 2. Clinen: Ja precis, såna har jag i lite olika färger och de är för julgransljus men den här är för ett vanligt stort ljus. De där små ljusen är ju söta men de brinner ju ut så fort!

  SvaraRadera
 3. Ja det är synd att de brinner ut så fort! Sen tycker jag det är synd att de inte finns i fler färger än röd och vit.

  SvaraRadera
 4. Det var en läcker ljusstake. Gillar lila!

  SvaraRadera
 5. Hej.
  Roligt att du besökt Långsele och fynda.
  Har du anknytning så besök www.langsele.nu

  SvaraRadera
 6. Vilken läcker.
  Vem är designer?

  SvaraRadera
 7. Anna: Det gör jag också! Har en del lila i vardagsrummet så där passar den fint :)

  Lybtar: Ingen aning om designer eller tillverkare men de är ganska vanliga de där ljusstakarna i olika utföranden. Någon som vet?

  SvaraRadera
 8. Har några olika varianter av de där. Olika höga och i olika färger. Gula och lila och kanske en blågrön, minns inte riktigt. Din är ju i synnerligen gott skick. Är din för ett julgransljus eller för ett större ljus?

  SvaraRadera
 9. Åsa: Min är för vanliga stora ljus :)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!