08 februari 2014

Scandinavian Retro till frukost

Tidningen Hus & Hem Retro har bytt namn till Scandinavian Retro. För att tillgodose de utländska läsarna. Tidningen har också blivit lite tjockare när man klämt in några sidor på engelska för att sammanfatta de viktigaste artiklarna för de som inte kan svenska. Synd att man inte kan trycka "översätt" i en papperstidning.

I morse blev det nya Retro och kaffe till frukost. (Ok, två mackor också). Min vän Mawintage-Malin förgyller nya numret med ett bloggvykort. Det gör också Orange Retro. Benny fortsätter ge sina husmorstips och bland läsarbreven hittade jag flera andra kändisar från Retroblog Network som rättat tidigare faktafel i tidningen. Vi bloggare bidrar verkligen till att Sveriges bästa tidning blir så bra!


I dagens lokalpress är det också retrotema. I Folkbladet återfinns ännu en vän i ett hemma hos-reportage från Mikael Söderlind som driver Retrofolk. I Västerbottens Kuriren finns ett reportage från Nancy Bladfält som b.la. är mönsterdesigner och en hejare på att renovera möbler. Henne hittar ni på ritaiumea.se.

Ha en trevlig helg! Nu ska jag återgå till att sköta en sjuk dotter. Mattias för sköta loppisarna den här helgen.

1 kommentar:

  1. Jag kommer att dyka upp i senare nummer i år. Eventuellt flera gånger.

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!