08 november 2011

Jag har inte försvunnit...

...anledningen till att jag inte bloggat på länge är bara att vi river huset!

Nääää nu skojade jag bara ;) Bilderna visar Tornbergska huset i Umeå, ett funkishus mitt i stan som Baltic-gruppen med kommunen i ryggen har rivit för att istället bygga nytt. Hur tänker de egentligen? Ut med det gamla och in med det nya, tråkigt tankesätt!

Hemma har vi "bara" haft en vattenskada från läckande avloppsrör på övervåningen. Vi har "fått" nytt golv på toaletten uppe och nytt tak i tvättstugan och förrådet nere. När vi ändå var mitt uppe i byggstöket passade vi på att måla i tvättstugan och nu fortsätter vi med arbetsrummet. Ut med det gamla och in med det nya här också med andra ord, men på ett mindre förödande sätt!

Det är en av anledningarna till att jag inte bloggat på ett tag. En annan anledning är att solen inte visat sig på över en vecka! Så fort lite dagsljus letar sig in så att jag kan fota mina senaste fynd ska jag visa dem för er.

5 kommentarer:

 1. trodde att du var hemma i sjuksängen, som jag har varit i drygt en vecka! trevligt att höra att du lever.

  jag brukar också sno åt mig första bästa dagsljus som visar sig, för att ta bilder. börjar ju tyvärr bli lite mindre av den varan så här års..

  SvaraRadera
 2. Allt det gamla goda: Stackare! Vi gjorde bort förkylningarna för några veckor sedan, hoppas vi får vara friska nu och hoppas du kryar på dig!
  Ang. ljuset så är det svårt nu! Det är mörkt när jag åker till jobbet och mörkt när jag kommer hem. Skulle fota när jag var ledig men det var grått ute hela helgen! Hoppas på lite sol imorgon för då är jag ledig igen. Vill såååå gärna visa mina fynd!

  SvaraRadera
 3. Det är alltid lika ledsamt att se gamla, fina hus förstöras under grävskopor, att man bara får göra så, det förstår jag inte!

  SvaraRadera
 4. Visst är det svårt att hitta bra tillfällen att fota sina fina fynd nu... Jag hoppas på lite sol till helgen. Bilderna blir ju inte alls lika bra när man måste använda blixt.
  Men men, skönt att höra att allt är bra med dig trots vattenläcka. ;)

  SvaraRadera
 5. Lycka till och hoppas du hinner med någon loppis som avkoppling ;-)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!