27 november 2011

Adventsfynd

Idag fyndade vi på två loppisar på hemmaplan, dvs i Holmsund. Jag börjar med att visa två söta tomtar som jag köpte vid ett loppisbord på Skyltsöndagen för 5 kr/st. Mamma har en hel familj med likadana tomtar som har tillhört min mormor. De flockades runt pepparkakshuset när jag var liten och i år ska mina tomtar få bo i vårt pepparkakshus!

8 kommentarer:

 1. Söta! De kommer säkert att trivas i ert pepparkakshus. Det blir kanske några tomtenissar så småningom...!!

  SvaraRadera
 2. Jag har samma tomtar som vi med hade runt pepparkakshuset när jag var lite. Mamma skulle sälja dem på loppis men jag hann rädda dem!

  SvaraRadera
 3. Khina: Ja det vore ju nått ;) Men jag tror att dessa är nissar, storebror och lillasyster. Mamma och pappa är lite större har jag för mig.

  Prylgalen: Vilken tur att du hann rädda dem!

  SvaraRadera
 4. jag har hela familjen, mamma, pappa, en dotter och en son! jag och min syster hade varsin liten familj. till jul slängde jag ut mina vanliga dockskåpsdockor och så fick den här tomtefamiljen flytta in i dockskåpet under december istället, stackars dockskåpsdockorna..

  SvaraRadera
 5. Allt det gamla goda: Lyckliga du! :) Jag ska fortsätta leta resten av familjen.

  SvaraRadera
 6. Jag har två kompletta familjer. Du kanske kan önska dig en hel familj av tomten :)
  Kram
  Mamma

  SvaraRadera
 7. Mamma: Har du två? :) Du som är bundis med tomten kan väl hälsa honom ;)

  SvaraRadera
 8. Vi har också hela tomtefamiljen. Dom större har glasögon men är annars nästan likadana.Ja tomtefar har skägg förstås ;-)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!