19 november 2011

Finn två fel

Barnen sover och jag känner lugnet. Jag gillar utsikten från soffan. Vardagsrummet är under ständig förändring, jag flyttar runt lite saker och så där, men i det stora hela gillar jag det jag ser. Två saker stör dock bilden. Ni ser säkert vad? Jaja, har man barn så har man också leksaker överallt! ;)

15 kommentarer:

 1. Små änglar måste röra sig å leka å de kan inte störa. Rummet ser så harmoniskt ut med lekmatta och käpphäst...

  SvaraRadera
 2. Khina: Så sant! Lekmattan har lixom växt fast där, det ser så tomt ut när man tar bort den. Före den låg en stor älgmatta (sån med ben och huvud, som ett stort platt gossedjur) där. Hade jag vridit kameran lite mer åt vänster hade ni dock fått se en stor hög med leksaker! Det är mindre harmoniskt ;)

  SvaraRadera
 3. Mysigt i lampans sken, inget störande alls!

  SvaraRadera
 4. Ser jättemysigt ut! Och leksaker överallt får man stå ut med i några år, snart har de vuxit upp o då är det andra intressen som gäller...

  SvaraRadera
 5. Ser inget som stör, det är inga museum vi har utan platser vi lever och bor i och precis som för 50 år sedan fans där prylar från olika epoker och barn med leksaker samt en massa nya saker.För övrigt mycket snygg bild.

  SvaraRadera
 6. Haha men det är ju som det ska vara! Har också barn och allt hamnar högre och högre upp! Annars rivs det ner. blir ganska avskalat förrutom då alla leksakerna som hamnar överallt. :) men det är lite charmigt!

  SvaraRadera
 7. Tja, leksaksmattan är ju inte direkt estetiskt tilltalande. Men det sägs ju vara en kort tid i livet och soffan bredvid väger upp i estetik!

  SvaraRadera
 8. så fint! ja du, det enda som stör mig är högtalaren.. men sånt har man ju. jag har TV och digitalbox och playstation och hela baletten här.. haha.

  SvaraRadera
 9. Tack allihop för era kommentarer!

  Miss M: Så har det varit här också. Det är pga sonen som det är helt tomt i fönstret! Han når upp till högtalaren och nedersta hyllplanen i Tema-hyllorna men han håller sig främst till att riva ner böcker och det kan vi ju leva med.

  Allt det gamla goda: Högtalarna stör mig faktiskt inte alls. Dvd, stereo osv har verkligen stört tidigare men nu är allt utom vinylspelare och tv inhyst bakom skjutluckorna i mitt sideboard :) Jag ser tom fram emot att barnen blir så stora att de önskar sig tv-spel som vi kan ställa dit så jag får utmana dem i Singstar ;)

  SvaraRadera
 10. Ja man måste ha lite tålamod och överseende :) blir ju dessutom bättre hur äldre de blir. :D

  SvaraRadera
 11. Miss M: Ja det är tur det! Dottern är snart 4 och hon är duktig. Hon river iaf inte ner blomkrukor och sånt ;)

  SvaraRadera
 12. Åh, vad mysigt det ser ut. Jag har precis "upptäckt" 50-talet och skulle kunna dö (nä kanske inte riktigt, men nästan) för att ha det så där hemma.
  Nu ska jag kika vidare i din blogg för lite inspiration!

  SvaraRadera
 13. Lairama: Oj det var snällt sagt ;) Det är både roligt och utmanande att leta möbler och inredning för att "femtiotalisera" sitt hem. Lycka till och hoppas du hittade mer inspiration i min blogg.

  SvaraRadera
 14. Haha, ja den där lekmattan andas 50-tal måste jag medge ;) . Jag förstår dilemmat, min dotter har en knallrosa prinsess fåtölj i plysch som hon MÅSTE ha i vardagsrummet mitt på golvet framför tv:n. Den är galet missanpassad i vårat annars retro vardagsrum...men vad gör man inte.

  Ha en fin kväll!

  Linda

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!