14 mars 2011

Loppis på Umåker

Igår tog vi en sväng till bordsloppisen på travbanan Umåker. Jag var lite seg efter en 30-årsfest dagen innan och vi hade båda barnen med oss men det stoppade oss inte! Jag fyndade en fullt fungerande lampfot i teak för 40 kr och ett halsband för 20 kr. Dottern köpte en liten plasthund för 2 kr och fick ett litet dockbadkar gratis så hon var nöjd med sina fynd hon också :)
.

Nu ska jag bara hitta en fin lampskärm också!
.

7 kommentarer:

 1. Finfina fynd! Jag gillar verkligen lampfoten i teak. Himla fin!

  SV: Aha - så du ska också inhandla en iPhone! Kul! Då kanske du kan berätta för mig om alla funktioner ;-). Nä, skämt åsido - men jag tycker verkligen att det är klurigt att förstå mig på allt :-).

  Ha det fint!

  Kram/ Åsa

  SvaraRadera
 2. Riktigt härlig lampa!!!
  Släng ut ett nytt foto när du hittat en schysst lampskärm, den skulle göra sig med ett marimekko tyg kanske?

  Lampskärmar känns by the way som mission impossible tycker jag själv.
  Har hittat världens golvlampa men letar febrilt efter skärm!

  Trevlig vecka önskar Andreas på Retroprylar!

  SvaraRadera
 3. haha, vad lustigt! var ligger umåker? jag stod och pillade på exakt en sån lampfot i en antikaffär i köpenhamn i lördags.. slog inte till, han skulle nog ha 150 dkk för den tror jag.

  SvaraRadera
 4. Kringlor: Ja, jag måste ansluta mig till skaran hängivna iphone-användare :) Den verkar bra och så kan mna ju enkelt blogga var man än är ;)

  Clinen: Jag älskar duken :) Den köpte jag på antikboden i Västertorp (Sthlm) i somras.

  Fam Ljunggren: Ja, jag funderar på om man ska hitta en stringskärm och klä med plastband eller en vanlig skärm och klä med ett snyggt typ. Vi får se :) Jag lägger upp en bild när jag lyckats hitta nått :) Trevlig vecka ni med!

  Allt det gamla goda: Umåker är travbanan i Umeå. Jag gjorde nog ett fynd då :) Det ligger ute en liknande lampfot på Tradera och den är uppe i 160 kr trots en spricka ;)

  SvaraRadera
 5. Jättesöta fynd, men duken var klart min favorit på de här bilderna! :)

  SvaraRadera
 6. Trillivippa: Ja duken är en favorit :)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!