28 mars 2011

Trubbel i bloggandet

God morgon! Är det fler än jag som har problem med layouten i Blogger? Jag får ingen ordning på någonting!!! Ska man behöva skriva html-kod själv!? Det är inte min starka sida!

3 kommentarer:

  1. jag får ofta gå in på html koder. jag kan tex inte kopiera tex en länk och klistra in, det går bara i html. det är lite trögt ibland ;o(

    SvaraRadera
  2. Jag har haft vissa problem men har utarbetat metoder att komma runt dem. Jag vill ha vänsterställd text men centrerade bilder. Men skall man skriva text efter en bild så blir även texten centrerad! Så jag skriver all text först (eller i alla fall en dummy som man kan byta ut) och lägger in bilderna sedan. Lättast är att lägga in flera bilder samtidigt och sedan dra dem till rätt plats efteråt. Är fortfarande oerhört irriterad över att jag inte kan få blankslag efter punkt!

    SvaraRadera
  3. form55: Jag har också alltid haft problem men nu är det extremt! Jag lägger alltid in bilderna först och skriver texten där den ska vara sen, annars blir det konstigt när jag lägger in bilderna. Jag kan aldrig få en blankrad så jag brukar lägga in en punkt på en rad och göra den vit så att den inte syns men nu funkar det inte längre. Mkt irriternade! Och har jag ändrat i html-koden och byter till skriftläget så är all ändring i koden borta sen. Ojoj, man kan ju bli tokig för mindre!

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!