08 september 2009

Kanske en höstcruising?

När det blir sen höst ställer man ju som bekant undan sina snygga åk och inväntar nästa säsong, men ännu det ju barmark (ja, t.o.m. här i Umeå!) och det är nu man ska passa på att finåka de sista gångerna.

Vi kanske ska ta ut dotterns fina vrålåk ur "garaget" och låta henne ta en sväng till i favoritvagnen :)

I maj åkte vagnen ut första gången, mest för att provsitta


På Wheels i juni gled vi omkring bland snygga bilar

På cruisingen efter Wheels-träffen körde dottern själv ;)
.
Vagnen köpte vi i på annons i lokaltidningen för 500 kr. Mkt värt! Konstigt nog fanns även den i Vännäs! Jag verkar göra de flesta av mina fynd i denna gudsförgätna håla (Förlåt, Vännäs är ju faktiskt t.o.m. en egen kommun!) Även hallbyrån, Fallande Löv kopparna & Safari-porslinet har jag fyndat i Vännäs Kommun :)

3 kommentarer:

 1. Sjukt snygg barnvagn!
  Letade efter nåt liknande när min dotter var i rätt ålder men lyckades aldrig hitta någon. Nu är hon sju och för stor...

  Kul blogg för övrigt.

  SvaraRadera
 2. gradndprix63: Tack :) Vi hade turen att hitta den när dotterna var nyfödd så det var bara att vänta på att hon skulle bli stor nog att sitta i den. Hon är för lång för att rymmas under sufletten nu men det går ju att ha den nere också. Hoppas hon vill sitta i den även nästa säsong.

  SvaraRadera
 3. Åh, nu blev jag riktigt avundsjuk! Den var ju underbar. Hoppas man har tur att hitta något liknande när det är tid för det. =)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!