16 september 2009

Hallen

Igår hämtade jag ut spegeln jag köpt på Blocket, den kom med Bussgods från Värmland någonstans.I dag satte vi upp spegeln, telefonhyllan och ramarna ovanför byrån. Tyvärr måste spegeln hänga så högt för annars ser min långa sambo inte sitt huvud ;)Jag är inte helt nöjd med hur det ser ut...Vad tycker ni? Hur kan jag göra för att det ska se bättre ut? Det är en ganska lång vägg och tyvärr måste platsen under telefonhyllan vara fri för där ställer vi barnvagnen på vintern. Nätverkssladden ska iaf bort från golvet...nån gång...Vill gärna ha åsikter och tips!

14 kommentarer:

 1. Svårt... Man har ju olika smak är klart... Men det ser lite tomt ut kring telefonhyllan. Kanske en krukväxt piggar upp? En Svärmors tunga kanske, svärdslilja tror jag de heter egentligen. Det är ju en "retroväxt" också.....

  SvaraRadera
 2. Helena: Absolut...växter piggar alltid upp!

  SvaraRadera
 3. Aha, du har en likadan hallspegel som jag har - kul! Kolla bild i länken:

  http://www.retroforum.se/index.php?action=dlattach;topic=1032.0;attach=8568;image

  /JJ

  SvaraRadera
 4. JJ: Ahhh, vad skoj :) Vet du något om spegeln? Tillverkare och sånt?

  Jag funderar på att sätta en liten hylla under spegeln bara för att det inte ska se så tomt ut. Vad tros om det?

  SvaraRadera
 5. Jag sitter på jobbet nu, men jag vet att det finns en etikett på baksidan med tillverkarens namn - skall kolla när jag kommer hem.

  Kan du inte sätta telefonhyllan under spegeln?

  /JJ

  SvaraRadera
 6. JJ: På min sitter det en etikett men den är helt svart, ser nästan ut som om någon målat över den med svart penna.

  Jag funderade på att sätta telefonhyllan där, det skulle bli snyggt, men det blir lite väl lågt för att ställa telefonen på och min klåfingriga dotter kommer att leka med den. Sen så blir det ju helt tomt på andra sidan då och det ser konstigt ut tycker jag. Det är som sagt en ganska lång vägg att möblera för vara en hall...

  SvaraRadera
 7. Jag tycker du ska sätta telefonhyllan under spegeln. blir super snyggt när sakerna reflekteras i spegeln. Sen borde du flytta från byrån lite så det inte blir för "packat"

  Det är verkligen riktigt snygga pieces du kan möblera om det alltså!

  Sen pricken över i:t, köp en orkidee eller något hehe

  SvaraRadera
 8. Nu har jag kollat etiketten på min spegel och där stod följande:

  Berit (440)
  Dagmått 91/40
  Totalmått 96/45
  Kristallglas VA
  Teak
  AB Nybrofabriken Fröseke

  SvaraRadera
  Svar
  1. gud morgen myce bra bengt nilsson

   Radera
 9. Lonesome mama: Ja, telefonhyllan skulle nog bli fin under spegeln, men jag tror inte på att flytta isär grejerna, dels för att jag tycker att det ser konstigt ut när sakerna är utspridda över väggen och dels för att barnvagnen måste få plats till höger om byrån.
  En blomma tror jag absolut på!
  Tack för dina synpunkter :)

  JJ: Tack för informationen! Jag ska titta bakom min om det går att urskilja något.

  SvaraRadera
 10. tycker om din telefonhylla för den känns så lång! Med två lådor under. Underbart fin i alla fall! Jag tycker att du har hittat en fin placering på grejerna och tror att det blir snyggt om du ställer något mer på telefonhyllan. Tycker det ser jättefint ut!

  SvaraRadera
 11. Linea: Först...vilken fin blogg du har :)

  Tack, jag gillar också min telefonhylla, men jag tror nästan att jag ska flytta den under spegeln. Kanske ska ställa en blomma på golvet till höger om byrån...som vi får flytta på när barnvagnen ska stå där.

  SvaraRadera
 12. Nu vet jag att jag kommenterar på ett månadsgammalt inlägg. Men om du fortfarande grubblar över möbleringen i hallen, så skulle jag vilja föreslå en nätt och lite avlång pall att ställa under spegeln. Tänker ungefär en sådan här http://richardson.blogg.se/images/2008/p1080252_15214090.jpg. En sittplats i hallen är toppen tycker jag. Annars tycker jag att det ser bra ut!

  SvaraRadera
 13. Fröken Fynd: Ja, jag har inte gjort några förändringar i hallen men en pall har jag faktiskt varit på jakt efter så jag ska försöka hitta en fin och prova med den under spegeln :)Jag vill ha en med teakben & svart klädsel.
  Tack!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!