25 augusti 2012

Veckans små fynd

Jag tog med barnen till Vändpunkten i torsdags och för ovanlighetens skull var det sonen som fick några grejer istället för dottern. Hon har så många troll redan men det här är hans första! Stort och fint och kostade 15 kr.

Boken "Den gamla bilen" kostade en tia och biltokig som han är så passade den honom. Den gamla bilen träffar "den nya gröna bilen". Den gröna bilen var så klart toppmodern 1956 när boken skrevs. Detta exemplar är dock 3:e upplagan från 1976.

Jag fyndade bra till mig själv också när jag fick ett svart stort krukfat helt gratis! Jag har verkligen letat krukfat i större modell men inte hittat några och istället fått använda tefat till de större krukorna. Nu hittade jag iaf ett och det passade perfekt till min stora Freja från Ekeby.

Idag var vi på kvartersloppis i Holmsund. Det såldes mest barngrejer och vi köpte en film till barnen, löjligt billigt! Efter lite prutande köpte vi också ett oranget diskställ som tillhört säljarens farmor. 40 kr gav vi. Vi hade först tänkt ta det till Retromarknaden men efter att ha testat det blir det nog kvar hemma. Disken står kungligt i det! Färgen funkar dock inte hos oss så det blir en flaska röd sprayfärg :)

Imorgon är det auktion på Obbola Folkets Hus och jag hoppas komma hem med några fynd!

Idag var förresten den första annonsen för Umeå Retromarknad (också den på Obbola Folkets Hus) i tidningen. Ni kan se annonsen på Lokus här.

1 kommentar:

Skriv gärna en kommenter!