27 maj 2012

Veckans fynd

Veckans små fynd kommer här!

I onsdags tog jag och barnen en promenad till nyöppnade Vändpunkten här hemma i Holmsund. För ovanlighetens skull kollade jag på kläderna och det var tur för där gjorde jag två fynd! Jag hittade en prickig kort retrokofta i rött, visserligen från HM men väldigt fin ändå, och sedan den här vackra hemsydda klänningen.

Jag köpte den på chans utan att prova och blev väldigt glad när jag kom hem och den faktiskt passade! Den är i väldigt bra skick förutom det påsydda bandet som har lossnat lite. Anledningen till det fina skicket är kanske att den inte är så flitigt använd eftersom den är näst intill omöjlig att komma i och ur! Dragkedjan i ryggen är för kort så att kränga den smala midjan över höfterna är omöjligt och över axlarna är som en gympass! Annars är den jättefin och tyget med de små rosorna är helt fantastiskt. 90 kr betalade jag för klänningen. Kanske borde jag kosta på att få en längre dragkedja ditsydd också.

Igår var det lördagsöppet på Returbutiken och då släpade jag med barnen dit. Enda inköpet blev sex dricksglas från Duralex i en bra storlek. Vi hade redan två likadana i köksskåpet så det var kul att hitta fler.

Thebe-skeden hittade mamma hemma i lådan. Den hör till mormors och morfars uppsättning av bestick som jag tog hem från stugan förra helgen.

4 kommentarer:

 1. wow, underbart tyg på en underbar klänning! :)

  SvaraRadera
 2. Glas är verkligen billigt om man kan köpa dem på loppisar. I alla fall klarglas. Nu vet jag inte vad du har betalat men jag håller tummarna för att det var ett bra pris.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det glömde jag visst skriva! 30 kr betalade jag för sex glas. Helt klart överkomligt )

   Radera

Skriv gärna en kommenter!