05 september 2011

Ja tack, jag tar krukan!

Sista sjukdagen idag tänkte jag mig! Passar på att mobilblogga lite.

Jag tänkte vänta med att visa min nya kruka tills jag hittat en svärmors tunga att sätta i den, men det visade sig vara svårare än jag trott så jag visar den tom tills vidare.

Jag tittade på den lilla krukan i serien Rimini Blu från Bitossi i friggen hos mamma och pappa för drygt ett år sedan och mamma erbjöd mig då krukan men jag tackade nej eftersom den inte passade hos oss. För några veckor sedan ångrade jag mig eftersom piggsvinet (?) jag köpte i somras behövde sällskap och i väntan på fler djur duger krukan bra! Sist jag tittade på den tyckte jag att den var sliten men nu tycker jag att den är riktigt fin, mycket konstigt. Jakten på djur fortsätter dock. Piggsvinet behöver en kompis med mer attityd än en blomkruka!

5 kommentarer:

 1. Piggsvinet var ju helt underbart. Vilken sköning :-) Fin ihop med krukan. Härligt radarpar.

  SvaraRadera
 2. I söndags när jag var på loppis sålde en tant en stor tjur från denna serie. Ska jag vara ärlig vet jag inte om jag tycker de är snygga eller ej.
  300 kronor skulle hon ha för den. Var det ett bra pris eler inte? Jag tyckte det lät dyrt men det var det kanske inte.

  SvaraRadera
 3. Såå fina! Vilken härlig färg! Man blir ju glad när man ser dom!

  SvaraRadera
 4. Jess: Ja eller hur?! Jag hade inte tänkt börja samla på den här serien men när jag hittade piggsvinet för 15 kr (med lagad nos iof) så slog jag så klart till. Tänkte att jag kanske skulle sälja det men blev bara mer och mer förälskad i det och ja...nu stannar det kvar hos oss! :)

  Ann-Charlotte: Den stora tjuren brukar vara dyr tror jag så 300 kr var nog ett bra pris! Jag tycker om piggsvinet för att det är fulsött. Vill hitta fler djur som är lite fulsöta och kaxiga. Det finns tråkiga djur också, bla en duva helt utan attityd. Tycker den här serien växer för varje gång jag ser en ny del :)

  Gunilla: Ja man blir ju det :)

  SvaraRadera
 5. Vilket läckert piggsvin! Det är helt klart min nya RiminI Blu-favorit!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!