21 maj 2011

Renovering av trädgårdsmöbler del 6

Nu är en möbelgrupp målad första varvet med en klassisk stugröd färg. Imorgon hoppas vi kunna stryka andra varvet och sedan kommer gruppen ut till försäljning!

7 kommentarer:

 1. Försäljning? Dessa skulle jag behålla om jag var ni och hade trädgård :-)

  SvaraRadera
 2. Hm... försäljning? Var då?

  SvaraRadera
 3. Gila: Ja, det tar emot lite eftersom vi fått dem så fina nu! Men vi har köpt på oss tre bord och 13 stolar så vi kan inte behålla allt! ;)

  eli: De kommer upp på Blocket snart :) De är lite små i modellen tyvärr, annars hade vi nog behållit dem så för är så fina! Ovanlig modell! Jag sitter bra i dem men Mattias känner att de är för små. Grythyttan är tex mkt större.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att de målats röda och vita, jag letar efter rent trä, lackat bara och grön metall. Svårt att få bort den röda färgen för att ta fram det rena träet nu.

   Radera
  2. Dessa såldes 2011 så det hade ändå varit lite sent med just dessa ;) För att man ska kunna ha dem trärena måste de ju vara i väldigt fint skick vilket de gamla sällan är. Det är ju relativt enkelt att göra nya plankor om man har stommarnaa och till riktiga Grythyttan finns det färdiga plankor att köpa.

   Radera
 4. Hej.

  Har gjort en liten rensing i skåpen och Tradera-säljer bland annat en tekopp med Prismadekor.

  Det slog mig att jag tidigare när jag hängt på din blogg sett du samlade på den och att du önskade tips, så här har du ett sådant:
  http://www.tradera.com/Kopp-Prisma-G-Bibi-Breger-Gustavsberg-auktion_302290_133823933

  SvaraRadera
 5. Eva: Jag har redan hittat den på Tradera :) Men tack för tipset ändå! Ska bevaka den noga!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!