13 maj 2011

Renovering av trädgårdsmöbler del 4

Vips så var stolarna vita! Men bara tillfälligt :) Mattias har grundat plankorna och jag har målat första varvet på stommarna. Nu ska vi välja nån mysig röd färg att måla plankorna med. Hoppas vädergudarna är på vår sida!


5 kommentarer:

 1. Vad ambitiösa ni är! Det blir säkert jättefint!

  SvaraRadera
 2. det hade varit häftigt med varannan stol klar-röd och varannan turkos eller klarblå! jag har för mig att när jag sett grythyttan-style möbler hos äldre människor som har dem kvar från tiden, så var det vanligt att man mixade färgerna på stolarna! bordet var då antingen eller, klarrött eller turkos/klarblått.. :)

  SvaraRadera
 3. Allt det gamla goda: Jo, jag har sett flera möbler som är målade så men det är nog inget för oss ;) Vi målar dem i en mörkröd färg som de verkar ha haft från början. Vi ska faktiskt sälja stolarna tillsammans med ett bord. Vi har hittat en ännu bättre möbel! :)

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt projekt. Önskar så att jag hade en trädgård. Och att jag fick fynda trädgårdsmöbler förstås :)

  SvaraRadera
 5. Loppistan: Ja, vi har köpt MÅNGA fina stolar och bord på slutet ;) De i detta inlägg ska vi göra klart snabbt och sedan sälja vidare. Vi har ju hittat andra som vi gillar ännu bättre :) Så det är bara att jobba på... :)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!