03 maj 2013

Shopping hos Pryl 1900

På 1:a maj tog vi en promenad till Mikael Söderlind och hans nyöppnade garagebutik Pryl 1900. Vi hade varit på en tjuvtitt när vi var och fikade hos honom för två veckor sedan men nu var allt prismärkt och vi tog en titt igen. Mikael har öppet efter överenskommelse så kontakta honom för att ta en titt på de välfyllda hyllorna. Priserna är bra så shoppingfaktorn är hög :)


Jag köpte en lampfot i serien Hobnail från Tjeckien (dåvarande Tjeckoslovakien) som jag samlar lite smått på till mamma. Jag har tidigare köpt vaser till henne men jag vet inte om hon vill ha en lampfot? Jag kunde hur som helst inte lämna den. Nu har jag ännu en lampfot att hitta skärm till! Soppsleven och tårtspaden är Thebe från Gense, en serie som vi samlar och använder till vardags. Soppslev och tårtspade kanske kan komma att användas till fest också. Det är sällan vi äter tårta till vardags ;) Krukan är en liten City från UE av Hjördis Oldfors.

1 kommentar:

  1. Härliga fynd! Alltid roligt när det dyker upp någon ny butik eller affär.

    Härligt att se dessa vackra Thebe. Jag försöker också fynda dessa lite då och då, men svårt att hitta några till ok priser.
    Skulle du få för många så får du gärna höra av dig;)

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!