22 april 2013

En stringhylla

I fredags fick vi ett infall och började rensa bort CD-skivor som vi har dubbletter av (det blev en banankartong full!) och flytta barnens DVD-hyllor som haft en lite underlig placering på en vägg. Tanken med rensningen är att man ska få en lite trevligare upplevelse när man går från vardagsrummet ut till uterummet. Man passerar då ett rum som från golv till tak är fyllt av skivor, böcker, tidningar, filmer och diverse leksaker. Det är en omöjlighet att göra det snyggt men i fredags blev iaf väggen man ser från vardagsrummet rensad. I lördags satte vi istället upp Mattias snygga Gibson SG och en stringhylla som legat och väntat ett par år.


Till höger om gardinen finns dörren ut till uterummet så den här, numera fina, väggen kommer vi att passera många gånger dagligen.

Mattias bror undrade vad vi ska ha i hyllan? Det löser sig nog har jag en känsla av ;) Nu skulle vi bara ha haft en stringsektion till att sätta till höger om denna.

8 kommentarer:

 1. Hittar ni ingen till string-hylla, kan jag gärna ta över den där! Räcker bra med en, till mitt gästrum. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä tyvärr ;) Den stannar här!

   Radera
 2. Det finns alltid saker att ställa i hyllor. Det brukar inte vara några problem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja exakt, jag är inte orolig ;)

   Radera
 3. Snyggt! Gitarrer är vackra och ska visas upp!

  MVH
  /Josefin

  SvaraRadera
 4. Det är så skönt när man kan rensa och få tillfälle att välja ut fina objekt att visa upp. Ser fram emot att se vad du fyller hyllan med.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!