27 april 2012

Trädgård & Antik på Nolia

Idag börjar Trädgård & Antik på Nolia och jag ska dit och kolla läget! Av utställarlistan att döma verkar det vara främst trädgården som finns representerad men med på programmet finns också "Utställning och modevisning från 50- och 60-talet i Sverige" och det låter intressant.

Besök www.nolia.se/ta för mer information

Jag blev influerad av alla som fick pressackreditering till Antikmässan i Sthlm så jag sökte till Nolia och idag går jag på mässan med presspass :)


Under helgen kommer min rapportering från mässan. Kanske kommer jag hem med något så retro som en pelargon eller porslinsblomma? :)

9 kommentarer:

 1. Ja, utställarlistan gjorde mig besviken, men utställningen och modevisningen verkar spännande. Jag ska dit imorgon, men ska stå i monter och hoppas jag kan gå ifrån och se modevisningen.

  Ha det gott!
  Daniel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, synd att du inte står i monter idag. Vilken monter står du i? Hoppas du kan smita undan till modevisningen.

   Radera
  2. Jag ska stå i Sällskapet trädgårdsamatörernas monter.

   Radera
 2. Eller varför inte en Klockmalva ( blomsterlönn) Berit

  SvaraRadera
  Svar
  1. En sån köpte jag till mamma i måndags. En närodlad från Forslunda gymnasium :) Helt underbar!

   Radera
 3. Jag hörde ryktas att det var extremt dyrt att ha monter på Nolia, och att antikhandlarna hade backat av den anledningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kunde man ju ana. Tråkigt :( Undrar hur de små trädgårdsaktörerna haft råd? Små lokala odlare tex...

   Radera
 4. Jag brukar kika in på din blogg då och då men är dålig på att kommentera. Har länge tänkt att jag ska göra det men det har inte blivit av förrän nu. Jag bor själv i Umeå men är inflyttad hit och därmed lite dåligt bevandrad på loppisar/antikaffärer i Umeå med omnejd. Känner till de större: Kupan ggr 2, Emmaus, Myrorna och Mattex Antik. Och så den där Öst på stan. Men hur är det annars? Är speciellt nyfiken på hur det ser ut i Holmsund där du bor och i Obbola?Minns att jag varit på en sommarloppis i Obbola en gång. Men finns det andra ställen du kan tipsa om? Eller går du mest på auktioner?

  Tack för en fin och intressant blogg förresten! Alltid kul att titta in och hitta nya inlägg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Kul att du brukar läsa min blogg :)
   Vid Strömpilen ligger Returmarknaden och den är ganska bra tycker jag! Opal Antik i Brännland brukar också kunna vara ok. Här i Holmsund finns ännu ingen permanent loppis men någon gång under maj ska det starta en nära centrum, i Stinas klädbutiks gamla lokal. Det ska bli spännande att se hur den blir! Sommarloppisen i Obbola brukar vara öppen ibland på sommaren men de har sällan något nytt tycker jag. Det är loppis på Sandviksteatern i Holmsund ibland och på Folkets Hus i Obbola likaså. Det är bäst att kolla Lokus för att se var det är något just den dagen. Om du har Facebook får du gärna vara med i en grupp som heter Umeå Retro där vi är några likasinnade som diskuterar och tipsar varandra :) Skicka ett mail till mig på ljuva50tal@hotmail.com om du är intresserad!

   Radera

Skriv gärna en kommenter!