27 mars 2012

Fyndat på Mattex

Jodå, det går att göra fynd på "dyra" ställen så som Mattex Antik också!

Bland det första jag såg när vi kom in där i lördags var två Isi inhinkar och två glas i min favoritmodell. Ishinken har jag i båda storlekarna men glaset har jag bara ett av. Det fanns ingen prismärkning på glasen så vi fortsatte runt och kikade men hittade inga riktiga godbitar den här gången. De få foton jag tog blev suddiga så jag ska bespara er att titta på dem. Ett foto blev iaf bra. Mattias har uppfostrat barnen väl :)

Freja & Vidar bläddrade i skivbackar

Innan vi gick frågade jag om priset på glasen. De visade sig säljas tillsammans med den mindre ishinken och priset för tre delar var 120 kr. Ska jag köpa dem och sälja ishinken vidare funderade jag...? Jag har ju redan ishinken och betalade inte mycket för min. "Får jag köpa bara glasen?" undrade jag och visst, det gick bra. 40 kr för båda ville han ha och jag skyndade mig att betala innan han skulle ångra sig!

Glad åt mitt fynd åkte vi hem. När jag klev ur bilen hemma på uppfarten slant paketet ur min famn, som också innehöll min väska, ett par stövlar, en godispåse, handskar mm. Åhhhhhhh nej! Jag hörde att det inte gick väl när paketet föll i backen. "Du kunde ju ha gått två gånger" sa Mattias när jag skyllde på att jag hade så mycket saker att bära. Jag blev inte alls mindre irriterad av den kommentaren...

Ett glas för 40 kr, det kan jag leva med!

4 kommentarer:

 1. Usch vilken otur!

  SvaraRadera
 2. Det var ett himla stiligt glas det där! Tur att det överlevde :) Du får se det så, båda hade kunnat gå sönder. Jag är väldigt dåligt på att hitta saker till andra, men jag ska givetvis hålla utkik efter sådana här glas till dig :)

  SvaraRadera
 3. Hur många vill du ha? Jag samlar aktivt på ISI så jag stöter på dem då och då. Vill du även ha den tillhörande brickan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, så trevligt! 4 glas och 6 brickor skulle behövas i min lilla samling. Men det beror ju på om det är fyndpris? ;)

   Radera

Skriv gärna en kommenter!