09 juni 2011

Renovering av trädgårdsmöbler del 9

Vi ligger så klart inte på latsidan trots att sommarvädret gör att man blir lite slö. Den turkosa möbelgruppen är färdigmålad och väntar bara på att skruvas ihop igen men att hitta skruvar visade sig vara svårare än man kan tro! Den dimension vi ska ha tillverkas tydligen inte längre. Vi får lösa problemet på något sätt för nu vill vi snart ta en kaffe i vår nyrenoverade möbel!

Stommarna är färdigmålade!

Sittplankorna och bordsskivan är färdigmålade!
.
Möbel nummer två är också påbörjad. Mattias slipar och skrapar under all sin lediga tid! Stolarna är faktiskt demonterade nu men jag har inget foto på det...än...

De två första stolarna vi köpte trodde vi inte var Grythyttan...

...men nu tror vi det! Vad tror ni?

8 kommentarer:

 1. Vicket bra jobb ni lägger ner på era stolar. blir nog kanonbra.

  SvaraRadera
 2. The StarChief: Ja det är en del jobb om man vill få dem bra. När vi är klara har vi renoverat tre bord och 14 stolar! Inte konstigt att det tar tid ;) Men det blir nog väldigt fina möbler!

  SvaraRadera
 3. Så retfullt! Kanske nån liten antikgubbe har samlat på sig såna skrivar? Om du vill kan jag kolla hemma, gubben samlade på allt, så det ligger endel gamla skruvar och grejer ute i snickarboden.
  De var jätteläckra i turkost! :)

  SvaraRadera
 4. Ser fram emot resultatet! En läcker färg ni valt. =)

  SvaraRadera
 5. Clinen: Ja det gör jag också ;)

  SvaraRadera
 6. 2 olika modeller där den ena i massivt stål heter Arbrå, den andra Brio, ingen är Grythyttan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har sett att den heter Arbrå och skylten har samma stil och typsnitt som Grythyttan. Vet du hur det hänger ihop? Menar du att den vi målat turkos heter Brio?

   Radera

Skriv gärna en kommenter!