12 april 2011

Så här fin hade den kunnat vara...

I höstas hittade jag en övergiven och väldigt sliten möbel som jag var sugen på att ta hem. Jag insåg dock att det skulle bli omöjligt att få den i brukbart skick. Nu såg jag en exakt likadan möbel, med små slitage och fuktfläckar, säljas på Bukowskis Market för 1100 kr. Så fin hade möbeln jag hittade alltså varit en gång i tiden!

Den slitna möbeln jag hittade
.
Bild från http://www.bukowskismarket.se/
.
.
Bild från http://www.bukowskismarket.se/

8 kommentarer:

 1. Vi kikade på den där och var såååå sugna på att köpa den. Men vi höll i pengarna.

  SvaraRadera
 2. Susanna: Ja den ser verkligen fin ut! Den har det nog bra hos en annan köpare nu iaf :)

  SvaraRadera
 3. En sådan skulle passa fint hemma hos fam Ljunggren :) men prislappen var dessvärre lite för hög. Synd att den du hittade inte var i finare skick. Men... rätt som det är så dyker det upp en till ;)

  SvaraRadera
 4. Åh, vilken snygging! Väldigt fina ben och handtag och jag gillar verkligen de där lådorna. Synd att den du hittade inte var i liite bättre skick, då hade den varit ett perfekt renoveringsobjekt. ;)

  SvaraRadera
 5. Tänk vad tiden gör med saker...och människor ;-)

  SvaraRadera
 6. Såg en i helgen för 2600:- Det är upp till betraktaren vad som är ett bra pris, själv tycker jag 1000:- är rena fyndpriset på en så fin möbel. Man får ju räkna in priset för att hålla på att åka runt och leta efter en med även fast man bara skulle hitta den för ett par hundralappar.

  SvaraRadera
 7. Hencopenko: Ja jag tycker inte 1100 kr var vidare mkt för den i mitt inlägg....

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!