10 maj 2010

Mina fina Prisma R

Här är Traderaköpet jag hintade om tidigare! Två vackra koppar med min favoritdekor Prisma och i min favoritmodell LI. Tyvärr är det den rosa varianten (Prisma R) och inte den grå (Prisma G) som jag egentligen är på jakt efter, men jag kunde så klart inte låta bli att köpa dem!
.

Gustavsberg Prisma R av Bibi Breger
.
Jakten på ett fat till min Prisma G LI-kopp går vidare...
(Bakom kopparna skymtar ännu ett inköp från Tradera. Ni ser nog redan vad det är men bättre bild kommer i ett senare inlägg.)

11 kommentarer:

 1. Åh så fina de är!!! Jag har en i den "bulliga" varianten (i rosa), men använder den aldrig... Är du intresserad av att köpa den? Tror jag gav en hundralapp för den. Den är dock lite sliten i dekoren på ena sidan.

  Grattis förresten till kaffeburken!! Jag håller på att luska efter ursprunget till dessa Jieburkar, har fått kontakt med en som tydligen forskar på ämnet. Hon skulle återkomma när hon viste mer.

  Hälsningar Erica
  (med alla burkarna från gästinlägget hos Libby)

  SvaraRadera
 2. Verkligen superfin dekor! Den ska jag hålla utkik efter i sommAR.

  SvaraRadera
 3. Prisma R var ju läckra koppar och fat! Är de goda att dricka ur också? Ser riktigt mysigt ut med kanelbullen vid sidan.

  SvaraRadera
 4. Jag hittade en mintgrön kaffeservis på Tradera
  http://www.tradera.com/Harligt-mintgron-kaffeservis-med-guldrand-50-tal-Retro--auktion_302290_112123298

  Den ser ju jätteläcker ut! Kan det va nåt för dej?

  Tack för en intressant blogg!

  SvaraRadera
 5. Jättefina, vad gott det ser ut.

  SvaraRadera
 6. Erica: Ja visst är de underbara :) Jag har två av den runda koppen i rosa (modell A) men jag nöjer mig nog med dem. Är mest på jakt efter de med grå dekor, och helst i modell LI. men tack ändå :)

  Vad kul att du kanske får mer info om tulpanburkarna snart. Hojta gärna till när du får veta mer :)

  SvaraRadera
 7. Anna: Säg gärna till om du hittar nått :) Jag betalar bra för ett fat till en grå LI-kopp (Prisma G) eller ännu hellre kopp med fat! :)

  Clinen: De är smaskiga att dricka ur! Sambon och dottern har bakat bullarna som var utsäkta :)

  SvaraRadera
 8. Randiga Tråden: Tack :)

  SvaraRadera
 9. Anonym: Inte riktigt min stil tyvärr, men tack ändå :)

  SvaraRadera
 10. Mycket fina koppar. Gillar också 50 talsstuk. Tänk när jag lärde mig dricka kaffe på fat. Deet var förstås kokkaffe och det blir varmt det. Tänk de gamla kaffetanterna på 50 talet. De samlades och skvallrade och drack kaffe med dopp. Det var härliga tider det även om jag inte var så gammal så minns jag. Trevlig blogg.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!