18 april 2011

Tidig påskmiddag

Jag och barnen kommer inte att fira påsk med vår sambo/pappa iår så därför bjöd han på tidig påskmiddag igår. Dukningen var en härlig blandning av Lotus Gul (Gustavsberg, Bibi Breger), Safari (Gefle, Helmer Ringström), Spisa Ribb (Gustavsberg, Stig Lindberg) och vinglas Essence (Iittala, Alfredo Häberli).

Hårdbröd med sill, ägg, gräslök, rödlök och gräddfil
till förrätt. Mycket godare kan det inte bli!


Öl till förrätten så klart! Till varmrätten, grillad röding med
hemgjord potatissallad, blev det ett glas vitt.



Vårt färgglada påskris har slagit ut!



4 kommentarer:

  1. trevlig dukning! "lotus" är riktigt snygg.

    SvaraRadera
  2. Kan bara hålla med - godare kan det inte bli å inte så mycket snyggare heller.
    Glad Påsk till dig å de dina!

    SvaraRadera
  3. Läckert, vilken snygg (och förhoppningsvis god) påskmiddag!

    SvaraRadera
  4. Superfint dukat!

    En riktigt Glad Påsk önskar jag dig!
    Kram /Åsa

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!