13 maj 2015

Boka in Umeå Retromarknad 2015

Söndag 6 september vet ni var ni ska infinna er!


Vi kommer att hålla till i Dragonskolans luftiga och långa korridor som fungerade väldigt bra förra året. De små problem vi stötte på då jobbar vi på i år. Vi kommer t.ex. att lägga mycket vikt på att få insläppet att fungera båda snabbare och smidigare!

Vi kommer att hålla öppet en timme längre så att det finns ännu mer tid att shoppa loss! Vi hoppas också utöka antalet säljare och använda mer av lokalens yta. Ännu större utbud med andra ord!

I det härliga fiket, med bra priser och fint utbud, kommer det att bli underhållning. Vad det blir är inte riktigt klart ännu men det kommer helt klart att bli bra!

Boka in datumet i era kalendrar så ses vi där!
Tack till Joakim Olsson, JO Kommunikation, som gjort den galet snygga affischen!

2 kommentarer:

 1. Hej! Vi tänker åka till Umeå och retromarknaden för första gången (från Finland). Har du några tips om mysiga restauranger/kaféer/loppisar och så vidare? Tack på förhand! -L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Vad kul att ni kommer från Finland till Umeå Retromarknad!
   Ni ska helt klart besöka butiken Pryl 1900. Kolla lokus.se om det är några tillfälliga loppisar i Umeå den helgen när det börjar närma sig. PMU på Teg är öppet lördag och där kan det vara bra. Även Sök & Finn och Bobbys kan vara bra om man har tur. Googla info om öppettider osv :) Jag äter sällan ute eller fikar på café på hemmaplan men det finns gott om bra ställen inne i stan. Köksbaren kan varmt rekommenderas att äta på, speciellt om ni äter kött. Inget retro med stället men bra mat iaf :)

   Radera

Skriv gärna en kommenter!