28 maj 2014

Missa inte Umeå Retromarknad 2014

Boka in söndag 7 september i almanackan! Då arrangerar vi Retromarknad för tredje året i rad och den här gången utlovar vi en betydligt större marknad med fler säljare och överflöd av fina grejer!

Efter önskemål från besökarna har vi valt att hålla till i centrala Umeå den här gången. Det har inte varit lätt att hitta en lokal som uppfyller våra krav och som dessutom gör det ekonomiskt genomförbart. Nu har vi iaf bestämt oss för Dragonskolans 200 meter långa korridor med stort och härligt fik i anslutning. Planen är att besökarna ska kunna ta en fika, vila benen och njuta av lite underhållning om man vill ta en paus innan man fortsätter shoppandet!

All information finns på bloggen Umeå Retromarknad 2014. Där finns också en lista på de säljare som hittills är bokade. Det är en skön blandning av privatpersoner och butiker med varierande sortiment. Allt som säljs är "retro". Vi har fokus på 50-70-tal men en del både senare och tidigare grejer kommer också att finnas på borden, bara de har "den rätta känslan" så platsar de hos oss!

Ni som har Facebook kan anmäla er till eventet här.

Vi har fortfarande bord kvar som väntar på att bli bokade. Om du är intresserad hittar du kontaktinfo på bloggen.


Exempel på vad som fanns på våra bord 2013

Här finns alla mina tidigare inlägg rörande Umeå Retromarknad. Där kan ni kika på bildkavalkader från tidigare år!

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Klockan 11-15. All info finns på Umeå Retromarknads blogg. Länk finns i inlägget.

      Radera

Skriv gärna en kommenter!