04 september 2013

Och så några fynd till...

Här kommer att uppsamlingsinlägg med alla fynd som står och väntar på att få visas på bloggen! De är fyndade i Umeå, Ö-vik och någonstans utanför Sollefteå under de senaste veckorna.


"Docka" med hål i huvudet från danska Laurids Lönborg och en uggla av Tore Borg.


Två vaser eller ljushållare (?) från Deco.


Garden party lamps i snygg förpackning. Plastkupor i olika färger som man sätter på en pinne, sätter ett ljus i och trycker ner i trädgården. Väldigt stämningsfullt på kräftskivan!


Ett litet sidobord i teak.


En skarf, en turkos glasvas, två Jasmin assietter från Gustavsberg, en kopp från Arabia, en orange Friedel ljusstake i den stora modellen, ett ölstop i brunt glas och en stor vas från Alingsås keramik av Ulla Winblad.Sex djupa Atos från Gefle av Helmer Ringström, en blommig kastrull och två delar från Gustavsberg av Stig Lindberg, en stor Terma ugnsform och en Coq gryta utan lock.


Två lila ljusstakar i stringmodell, ett askfat i serien Agave av Mari Simmulson för Upsala-Ekeby, en Soraya-förpackning som tyvärr inte innehåller Soraya utan bestick med svarta bakelitskaft, salladsbectick i svart/vitt och två plåtburkar, en blommig och en i rostfritt.


En ny bok som heter "Goda råd i rättan tid" med alla tänkbara husmorsknep samlade och två Husmoderns Köksalamack från 1950 och 1962.


Två elefanter i mässing. På bilden är bara den till höger putsad men nu är båda skinande blanka.

Pust, det var allt! Iaf för en stund :)

Nu laddar vi stenhårt för Umeå Retromarknad på söndag! Vi ses väl där?

8 kommentarer:

 1. Är Soraya-lådan möjligen till salu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det bara den tomma lådan du är ute efter? Den ska säljas på Umeå Retromarknad (med innehåll) men om du bara vill köpa kartongen så kan vi kanske ordna det. Hör isf av dig snarast! :)

   Radera
 2. Jag besökte Retromarknaden förra året och undrar om du kommer att stå i samma hörn detta år också? Jag tänkte nämligen försöka gå till ditt bord först :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt Emma! :) Vi kommer att stå i samma hörn men ha ett bord till i vinkel som löper längs scenkanten. Samma hörn alltså men mer grejer! :) Välkommen!

   Radera
 3. Hej! Säljer du mässingelefanterna och vad vill du isf ha för dem? Vore en perfekt present till en kompis! Skickar du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Louise! Elefanterna blev kvar och vi har tänkt lägga ut dem på Tradera inom några dagar. Där får du gärna vara med och slåss om dem :)

   Radera
  2. Nu finns elefanterna på Tradera!
   http://www.tradera.com/elefanter-i-massing-2-st-retro-elefant-auktion_202504_190537876

   Radera
 4. Louise heter jag som skickade

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!