07 november 2012

Peder Lamm får förklara (försvara) sig!

Det var fler än jag som reagerade när Peder Lamm, i Antikjakten på TV8 för några veckor sedan, uttalade sig om att 50-tal inte längre säljer. Mikael Söderlind har i en artikel på sin nystartade sida Retrofolk låtit Peder Lamm förklara sig. Jag håller fortfarande inte riktigt med honom. Läs artikeln och glöm inte kommentarerna för där lär diskussionen fortsätta! Och skriv gärna hur du tänker om 50-talets vara eller icke vara.


5 kommentarer:

 1. Jag tittade på programmet igår och reagerade också på det. Jag har inte sett att intresset mattats av, snarare tvärtom.

  SvaraRadera
 2. Håller fullständigt med. Var på auktionen i Binga, Småland som var i senaste programmet och där säldes en hel del retro/50-tal som inte syntes i TV. Bl a en lampa som Tom Österman bjöd på. (Det var jag som köpte den) :)

  SvaraRadera
 3. Peder Lamm lever i sin lilla värld, rik som ett troll och har ingen aning om vad "vanligt" folk vill ha. Retron är här för att stanna i alla fall under överskådlig tid. Jag säger retro för tidsperioderna går in i varandra. Ju mer det bloggas och skrivs om retro, desto mer intressant blir det. Har inte sett den minsta tendens till att intresset ska mattas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant att S:t Olof har inblick i Peder Lamms privatekonomi.....Så lätt det är att kläcka ur sig ogrundade floskler.....Hade den Peder Lamm - som jag f.ö. känner väl - varit i närheten av ekonomisk rikedom, skulle Sverige ha förlorat en antikexpert och jag tippar att Italien hade vunnit en.....

   Radera
 4. Man kan ju hoppas att det svalnar så man kanske har råd att köpa vissa saker :)
  Men just nu är det ju hett, hett, hett

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!