25 november 2012

Juliga fynd

Tänkte att jag skulle visa några av gårdagens fynd. Vi tog en liten runda i Umeå men hängde inte på några lås så de bästa grejerna var så klart redan borta.

Den stora tomten, den lilla trätomten och de två djuptallrikarna från Stavangerflint köpte vi på en flyttloppis på Teg. En rosa veckad skarf, verktyg och ett flipperspel från 70-talet köpte vi också där. Ska visa flipperspelet när vi skaffat batterier. Duken som grejerna står på är jag väldigt nöjd med! Den gav jag 25:- för på Returbutiken.

Trätomten köptes som sagt på Teg men den söta tomten på grenen hittade Mattias på Myrorna.

Och när jag letade dukar på Returbutiken hittade dottern den här söta duken till sitt rum. 5 kronor kostade den lagom stora duken signerad BoWa, dvs Bodil Wallman.

5 kommentarer:

 1. Jag ska sammanfatta mig kort: Retur-butiks-julduken är riktigt snygg! Gillar de stilrena fåglarna på rad,,,

  SvaraRadera
 2. Duken på första bilden är riktigt snygg! och bra pris!

  SvaraRadera
 3. Måste också säga att duken är ju det bästa av allt. Fasiken vad snygg.

  SvaraRadera
 4. Duken från Returbutiken har jag i många storlekar, både som löpare, små dukar och i den storleken som du köpt. Köpte dem någon gång i slutet av 70-talet, början av 80-talet. Löparna sydde jag av metervara. Handlade alla i en tygbutik i Stockholm.
  Tack för en fin blogg!
  Yvonne

  SvaraRadera
 5. Du driver en intressant och läsvärd blogg, det vill jag tacka för! Välkommen att följa min http://tamigtillbaka.blogspot.se/

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!