16 juni 2012

"Har du sett kassen ute på bron?"

Jag fick ett meddelande på Facebook från en vän. Jag hade inte sett kassen men jag gick genast och tittade och hittade den lite undangömd på bron. Vännen i fråga hade rensat ur en släktings hus och hittat några små godbitar till mig!Den röda termosen från Termoverken i Jönköping ser oanvänd ut invändigt men kommer garanterat till användning hos oss! Zebra-kaffefatet hade en del bruna fläckar men efter ordentlig rengöring blev det ganska bra. Jag hoppas hitta en ensam kopp någon gång men annars får det bli ett lyxigt blomfat :) Den lilla gräddsnipan vet jag inget om. Vattenflaskan (?) är märkt TPM och "Per alimenti" som betyder ungefär "för mat" på italienska..
Mycket uppskattat med presenter! :)Några små grejer jag köpte på väg hem från stugan för några veckor sedan passar jag även på att visa här. Det finns en loppis efter vägen mellan Sollefteå och Para som nästan alltid är öppen men vi stannar sällan. Nu stannade vi iaf och jag hittade två svarta krukfat (som jag letat efter dessa!) och en söt liten bägare/kruka från Rörstrand. Tror jag gav totalt 10 kr och då fick dottern en liten anka i keramik med på köpet.

7 kommentarer:

 1. Roligt med sånna vänner:)

  SvaraRadera
 2. Det kan vara lyxigt med ett ensamt zebrafat. Jag har också ett. Det serverar jag mat till katten på. Ska det vara fint så ska det.

  SvaraRadera
 3. Såna överraskningar är sällsynta men när det händer...wow!

  SvaraRadera
 4. Tack för en trevlig blogg som jag som plastsamlare följer.
  Per Alimenti står det ofta på Italienska grejor , betyder visst att det får användas till mat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för info! Tänkte nästan att det lät som italienska.

   Radera
 5. Helt underbar blogg!
  Minnen!

  Vattenflaskan är helt klart en MAt Termos!

  Hälsningar Gizze

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad kul att du gillar bloggen!
   Att få in mat i flaskan blir nog svårt för öppningen är liten! Det ska vara en sopptermos isf :)

   Radera

Skriv gärna en kommenter!