06 december 2010

KFs nya Lindberg

Knappt har man hunnit komma hem med sina nyinköpta muggar innan de finns till försäljning på Tradera!
.
När jag kom till min lokala Konsum-butik strax efter öppning imorse hade de inte ens packat upp kopparna. Jag var först till kvarn och lade beslag på sex st att dricka mitt morgonkaffe ur (det kan ju vara trevligt med lite omväxling från Fallande löv) och sex extra som kanske kan komma att hamna i tomtesäcken...vi får se :)
.


Läs mer om kopparna på Coops hemsida.

4 kommentarer:

 1. Man funderar ju på hur de som säljer tänker...tror dom att dom kan få dom sålda till högre pris innan dom tar slut i butik? Enligt sägen så finns det en större upplaga av dessa, så det lär väl dröja ett tag...även jag införskaffade muggar, redan i lördags faktiskt, vår enda Konsum säljer sedan i torsdags förra veckan, inte var det slut för det!

  SvaraRadera
 2. Hos mig hade de inte heller plockat fram muggarna i morse. Jag frågade en kille i fruktdisken som lite slött sa "var det idag?", men han hämtade i alla fall tre lådor åt mig. :)

  SvaraRadera
 3. Helt otroligt vad folk är snabba:) Själv tackar jag för info..visste inte om detta..hoppas jag hittar servetter i af:)

  SvaraRadera
 4. Herr Movarp: Det fanns redan bud på några auktioner igår såg jag. Folk som inte vet att de gick att köpa på Coop. Idag var kopparna iaf slut på vår lokala Komsum.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!