31 mars 2010

Tack Åsa!

Jag Efterlyste Tetra för ett tag sedan och fick till slut tag på en kudde genom eget slit med att maila till Sveriges alla Mio-butiker. Men när jag avslöjade att jag lyckats hitta en kudde fick jag en kommentar från "Åsa" som skrev att hon sett en kudde på Tradera. Jag hittade auktionen och bevakade den stenhårt och nu är ännu ett Tetra-kuddfodral mitt! Mycket billigare blev den ju också, även om jag får köpa till innerkudden.
.
Tusen tack för tipset Åsa!
.

5 kommentarer:

 1. Jag gillar också Tetra väldigt mycket. Kul att du lyckades hitta ett par. Också väldigt kul att hitta hit. Jättefin blogg.

  SvaraRadera
 2. Åh, kul att kudden blev din! Jag spanar själv ständigt efter 50-tal, men lyckades tack och lov fylla mitt hem för några år sedan då det var betydligt billigare. Numera försöker jag snarare sälja bort lite av mina prylar (du får besöka min loppis i vår-sommar, den är bara ett par mil bort...), men det hindrar ju inte att blicken alltid är inställd...

  SvaraRadera
 3. Åsa: Åh vad kul med loppis :) Var ligger den?

  SvaraRadera
 4. I Stöcksjö. Hade öppet ett par gånger i fjol. Jag hoppas kunna köra igen i maj. Som de flesta loppisar är där en blandning av skrot (i mitt tycke, men för nån annan precis vad som önskas), bra saker, gamla saker, retro, nya saker, en blandning av helt och sprucket :-)

  Säljer inga retrosaker för fyndpriser - mest för att jag inte vill sälja till andra säljare som i sin tur ska tjäna pengar. Jag vill hellre sälja till sanna kulturbevarare som verkligen vill behålla och vårda sakerna - såna som du och jag och några till :-)

  SvaraRadera
 5. Åsa: Vad kul :) Då ska vi absolut besöka dig till våren/sommaren. Hojta till när du har öppet :) Vi brukar iof bevaka loppisarna ganska noga men i slutet av maj ska vi ha barn så då vet man aldrig hur det blir med allt ;)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!