06 augusti 2015

1 månad kvar!

Om en månad, söndag 6 september, är det dags för årets retrohändelse. Umeå Retromarknad!

I år har vi bokat ungefär lika många säljare som sist (runt 40 st) men ytan med säljarplatser och antalet bord har ökat ganska markant. Vi kommer alltså att retrofiera en större del av Dragonskolans härliga korridor så förbered er på att få en motionsrunda när ni ska gå runt. Minst två varv. MINST!

För att vila fötterna, smälta alla intryck och inta en härlig fika finns Café Mitten öppet för besökarna. Där kommer det också att bli underhållning under större delen av dagen. Elin Örebrand kommer att underhålla med sång från tider som flytt och dansare från Swingum kommer att dansa lindyhop. Det finns alltså all anledning att hänga kvar en bra stund på Umeå Retromarknad och ni kommer helt klart att få valuta för den ynka tjuga som inträdet kostar! Vi har öppet 11-16 så ni hinner både shoppa, fika och underhållas.

Ingång sker via Dragonskolans entré väst, mitt emot mot Nolia. Ha gärna jämna pengar till inträdet. Gör som nästan 2000 andra och anmäl dig till eventet på Facebook. Sedan ses vi söndag 6/9!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommenter!