09 juni 2015

Stora börsväskor från Florin

När vi skulle till Antikmässan i vintras insåg jag att jag inte hade någon bra väska som var enkel att bära och som rymde det allra nödvändigaste och lite till. Jag hörde med Lina Westergaard, som under namnet Florin syr de mest fantastiska alster av retrotyger, vad hon hade att erbjuda. Jag kom fram till att en börsväska i en lite större modell var perfekt. Jag valde tyget Rio av Helene Wedel för Borås Cotton i blå/grönt och snabbt som blixten snodde Lina ihop en väska som landade i brevlådan dagarna innan Antikmässan. Väskan gjorde succé både hos mig och hos människor jag mötte på mässan.


Rio av Helene Wedel

"Vilken fin väska du har köpt. Men mamma, kunde du inte låta bli att köpa en till? Behöver du verkligen den?"

Citat från dottern, 7 år. Svaret var enkelt. Klart jag behövde en väska till! Den blå/gröna matchar ju inte till allt så en i rött kan ju vara bra att ha, tänkte jag efter att ha sett att Lina sytt något i det här fantastiska tyget av Viola Gråsten. En sån måste jag ju ha! Sagt och gjort så damp den här skönheten ner i brevlådan för inte så längesedan.

Äpplen och fåglar av Viola Gråsten


Bilderna, tagna hemma i trädgården för bara någon vecka sedan, tog Mattias på uppdrag av Lina för att hon ska kunna visa kunderna hur väskan ser ut när den bärs, antingen tvärs över bröstet eller hängandes på axeln.

Mina väskor kommer att hänga med på många roliga äventyr i sommar. Legoland, Köpenhamn, Stockholm och en himla massa loppisrundor står på schemat. Säkerligen en hel del strandhäng också, om det bara blir lite varmare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommenter!