13 november 2013

Lördagens loppisrunda

Det var längesedan jag var på PMU! Mattias är där var och varannan dag men inte jag. I lördags var vi iaf morgonpigga och började rundan med PMU klockan 10.


Där fyndades en stor rund duk med äpplen, lite röd plast, en tomteskål/-kruka, en liten plasttomte, en svart/gul tysk plastmugg, tre tekoppar från Gelfe i AU-modell med Tunisglasyr, tre gamla barnböcker och två små gafflar, en med träskaft och en Thebe från Gense.
Nästa stopp blev en flyttloppis på Umedalen där Mattias snabbt högg en liten Fuga för 10 kr medan jag ringde en vän som samlar Rörstrands Filippa K-muggar och frågade om dessa var intressanta för 20 kr/st. Det var de!


Den lilla byrån/sängbordet som grejerna står på hittade vi på Blocket för en hundring och den hämtades upp när vi var hemma i Holmsund igen. Den har några skador och fuktringar men kan nog bli fin med lite jobb. Kanske blir den sängbord i stugan om måtten passar.


Innan vi hämtade byrån var vi för första gången på loppisen på Gamla Slakteriet. Ganska många bord och lagom mycket folk, jag gillade stället! Där köpte vi en telefonhylla (som också den hamnar i stugan) samt en fin julduk från Almedahls från en säljare som var hård med prutandet! Vi fick dem iaf till ett helt ok pris till slut "för att det snart är jul". (Duken är vikt på fyra på bilden).En liten våfflevas från Reijmyre, en lila vas från Ekenäs och en söt liten plasttomte hittade vi också på Slakteriet.


En bra loppislördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommenter!