11 november 2013

Fynd från hösten

Både jag och Mattias har fyndat på som vanligt men jag har varit lite dålig på att visa vad vi köpt. Här kommer några grejer som vi köpte i september, bla på en kvartersloppis på granngatan dagen före Umeå Retromarknad men också från andra ställen.


Mörkblå vas samt karaff i klarglas, båda från Sea. Fyra ölsejdlar formgivna av Bengt Edenfalk och en gammal klassisk Fazer-burk.Plåtburk med blommor och tre söta djuptallrikar märkta "Terra" (import).


Lampan köpte vi för våra sista slantar på kvartersloppisen, vi fick pruta ner den till 30 kr tror jag. Den stora skålen är från Upsala-Ekeby av Ingrid Atterberg. Den har nummer 2627 och tillhör serien Argilla från 1961-64.


Lampan fick ett fäste i teak och mässing som vi köpte i somras och blev betydligt snyggare. Den kommer att hamna i fönstren i vardagsrummet så fort den fått ny el.


Den snygga röda badrumsvågen hittade Mattias på loppis på Berghem. Den får nog svårt att konkurrera ut våran turkosa våg men den är allt bra snygg den här också.

Mer nyloppat väntar på att fotas och visas, jag hinner knappt med :)

4 kommentarer:

 1. Trevligt inlägg. Badrumsvågen är snyggare i verkligheten.

  SvaraRadera
 2. Hej vilken rolig blogg och fina saker du fyndar!

  SvaraRadera
 3. Kul blogg du har! Jag gillar också retro-prylar och kläder, även om jag inte har så mycket själv ... roligt att se alla prylar! =)

  SvaraRadera
 4. Ölglasen... är det inte Lars Hellsten på Skruf som formgav dem?

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!