16 februari 2011

Lunch för en

Termometern verkar ha frusit fast runt 20-strecket. Kylen gapar tom... Ingen fil, inget bröd...men en hel massa smör med utgångsdatum imorgon! Vad passar då bättre än en riktigt frasig våffla och en kopp värmande kaffe innan det är dags att hämta dottern på förskolan?! (Jag har sparat en mellisvåffla till henne så klart) När sambon har handlat blir det bullbak av resterande smör!
.

Assietten är Gefles Ringside av Sven-Erik Skawonius och koppen är KFs senaste Lindberg-influerade.

6 kommentarer:

 1. Tack så jättemycket för dina snälla rader :-)!

  Ja, våffla med kaffe är förstås inte dumt som lunch. Det hade med all säkerhet sonen härhemma uppskattat mer än köttbullar och potatis som vi åt ;-).

  Vilken fin tallrik du har våfflan på! Och vilken härlig kaffemugg från Stig Lindberg. Jag älskar verkligen Stig Lindberg!

  Jag skymtar ett läckert bord också, eller om det är en bänkskiva med mönstret virrvarr. Mina föräldrar har ett köksbord med samma skiva, men dom envisas med att lägga på en duk så man ser ju inte mönstret. Helknasiga ;-)!

  Kram/ Åsa

  SvaraRadera
 2. Kringlor...: Ja tallriken är härlig! Kaffemuggen är ju inte Stig Lindberg på riktigt utan inspirerad av hans mönster, det är den senaste som Coop släppte innan jul.
  Bördet är faktiskt ett ekbord med en duk på ;) Det är en vaxduk med virrvarr-mönstret från Sassabrassa. Kanonbra! Den ser ut som en bomullsduk men är bahandlad så den är som en vaxduk. Går att tvätta och stryka också! Alla fläckar har gått bort med trasa hitills men vi använder tallriksunderlägg för säkerhetskull, den var ju ganska dyr ;)

  SvaraRadera
 3. Åh gammalt Gefle porslin är så fantastiskt fint!

  SvaraRadera
 4. Oj vad gott med våfflor! Mums!

  SvaraRadera
 5. Aha - vad smart med en vaxduk med virrvarr-mönster!

  Du har en liten "present" på min blogg, gå in och kika under dagens datum så får du se :-).

  Kram/ Åsa

  SvaraRadera
 6. Jag tackar dej för tipset om Mattex Antik.
  Vi var dit i söndags, vilket ställe!
  Det blir garanterat flera besök när vi åker till Ume`! Kram.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!