25 februari 2010

Efterlyser Tetra!

För ca ett år sedan sålde Mio en textilserie med 50-talsinspirerat mönster vid namn Tetra. Design Linda Svensson Edevint. Jag lyckades aldrig köpa dessa underbara kuddar då och nu finns de inte längre i Mios sortiment.
.
Är det någon som trycker på en kudde eller två av den limegröna varianten på bilden så köper jag mer än gärna! Påslakan eller gardiner i samma mönster är också intressant, man kan ju alltid ta fram symaskinen :)

.

3 kommentarer:

 1. Jag vill inte strö salt i såren men vill bara berätta om vilken otrolig tur jag hade gällande samma kuddar. Fastnade också för dem när de fanns i Mios sortiment men det blev aldrig av att jag köpte dem. Så för något halvår sen fick jag den där känslan av att "jag-måste-ha-dem". Letade runt på tradera och alla möjliga ställen men utan resultat...tills en vacker dag (ca 6 mån sen)när jag besökte GeKås i Ullared...gissa vilka som hade köpt upp Mios restlager och sålde kuddarna för 79 kr st :-) Ibland ska man ha tur, så ge inte upp. Kanske dyker de upp i en butik nära dig :-)

  SvaraRadera
 2. Jag vet att Village hade kuddar i liknande mönster och färgställning för ett tag sen. Kanske kan du maila dem och fråga om de har några kvar??

  SvaraRadera
 3. Åh, vissa har tur! ;)

  Village har inga liknande just nu iaf, jag var där förra veckan :(

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommenter!