17 augusti 2016

Umeå Retromarknad 2016

I år fyller Umeå Retromarknad 5 år och det uppmärksammar vi genom att flytta till kulturhuset Vävens fräscha lokaler i centrala stan med utsikt över älven. Söndag 4 september kl 11-16 är ni varmt välkomna att fira med oss!

Det blir förstås förstklassig retroshopping med över 30 säljare från Umeå, Skellefteå, Luleå, Lövånger, Hällnäs, Graninge, Älandsbro, Vilhelmina, Örnsköldsvik, Kramfors och trakterna därikring. Många av säljarna har stora platser att fylla med retroskatter så som möbler, kläder, textilier, porslin, keramik, glas, plast, vinylskivor, barnsaker och en massa annat! Utöver shopping blir det också underhållning av jazzseptetten Avstamp som kommer att spela i Öppna foajén under dagen. Säljarna kommer att finnas både inne i Vävenscenen och i Öppna foajén, där också fiket FIKA kommer att sälja just fika :)

Ingång sker från älvsidan. När ni kommer dit, uppmärksamma att det kommer att finnas en snabbkö för förköpta biljetter. Köp din biljett redan nu via biljettforum.se eller över disk på Väven eller Biljettcentrum i Umeå.

Kom och hjälp oss att göra Umeå Retromarknad 2016 till en ännu större succé än tidigare!Spana också in:
Eventet på Facebook
Föreningen Umeå Retro på Facebook, Instagram och på umearetro.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommenter!